خلاصه وصيتنامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از دانشجويان پيرو خط امام

اين وصيت نامه ها انسان را مي لرزاند و بيدار مي كند

امام خميني

هدف از خلقت انسان برخورداري وي از رحمت الهي است و اين رحمت از اين باب است كه توفيق يابند بندگي خدا را بكنند و حمد او را به جاي بياورند. اين بندگي و اطاعت چيزي جداگانه از زندگي روزمره اش نيست . بلكه همين زندگي اگر طبق فطرت الهي و احكام الهي صورت گيرد همه اش عبادت است يعني غذا خوردن، راه رفتن و . . . عبادت خواهد بود.

شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان  پيرو خط امام
شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان پيرو خط امام

… پدر و مادر عزيزم !

مقدم بر هر كاري نماز را برگزار كنيد كه اگر نماز آنچنانكه شايسته است برپا شود .روزي 5 بار هدف زندگي يادآوري مي شود و انسان به خطاها اقرار و طلب آمرزش مي كند كه اين خود بالاترين نيرو براي اصلاح است و موجب تجدید الفت با خالق هستی می شود.

دوم آنكه قرآن خواندن در روز را فراموش نكنيد چون از قرآن است كه تمام دستورهاي زندگي را مي گيريم و سوم تبيعت از فقهاي عظماء در مسائل احكام است . چهارم : هيچ حكومتي جز حكومت اسلام حق نيست پس سعي در حفظ نظام و پيروي از احكام ولايت فقيه كنيد و از آنها تبعيت نمائيد . اگر اشكالي در كار مسئولان مي بينيد سعي كنيد با گفتن مستقيم به آنها و با امر به معروف و نهي از منكر اين ايراد را برطرف كنيد و نگذاريد دشمنان اسلام به مسائل و نقاط ضعف انقلابمان پي ببرند و پيش آنها مطرح نكنيد چون هم غيبت و هم تضعيف حكومت اسلامي است و ديگر اينكه در كمك به مستضعفان و يتيمان توجه خاص قائل شويد و اگر به صورت مخفي اين كار را بكنيد بهتر است چون موجب رضاي پروردگار است از عبادات بزرگ.

پدر و مادر عزيزم!

هيچگاه اجر خودتان را با منت گذاشتن بر كسي يا حتي به رنج كشيدن شهادت من از بين نبريد . در عين امر به معروف و نهي از منكر همواره خدمتگزار مردم باشيد و نبايد از آنها توقع خوبي يا قدرشناسي داشته باشيد كه اشخاص هستند كه موقع تقسيم منفعت از همه جلوتر و پرتوقع تراند و موقع انجام وظيفه وامانده ترين هستند.

خلاصه وصيتنامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از دانشجويان فاتح لانه جاسوسي آمريكا

اين وصيت نامه ها انسان را مي لرزاند و بيدار مي كند. امام خميني(ره)  بسم …