خلاصه وصيتنامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از دانشجويان فاتح لانه جاسوسي آمريكا

اين وصيت نامه ها انسان را مي لرزاند و بيدار مي كند. امام خميني(ره)

کل نفس ذائقه الموت و انما توفّون اجورکم يوم القيامه فمن زحرج ….

هدف از خلقت انسان برخورداري از رحمت الهي است و اين رحمت از اين باب است که توفيق مي‌يابد بندگي خدا را بکند و حمد او را به جاي آورد و اين بندگي و اطاعت چيزي جداگانه از زندگي روزمره‌اش نيست  بلكه همين زندگي اگر طبق فطرت الهي و احكام الهي صورت گيرد همه اش عبادت است يعني غذا خوردن، راه رفتن و . . . عبادت خواهد بود.

پدر و مادر عزيزم !

مقدم بر هر كاري نماز را برگزار كنيد كه اگر نماز آنچنانكه شايسته است برپا شود .روزي 5 بار هدف زندگي يادآوري مي شود و انسان به خطاها اقرار و طلب آمرزش مي كند كه اين خود بالاترين نيرو براي اصلاح است .دوم آنكه قرآن خواندن در روز را فراموش نكنيد چون از قرآن است كه تمام دستورهاي زندگي را مي گيريم و سوم تبيعت از فقهاي عظماء در مسائل احكام است . چهارم : هيچ حكومتي جز حكومت اسلام حق نيست پس سعي در حفظ نظام و پيروي از احكام ولايت فقيه كنيد و از آنها تبعيت نمائيد . اگر اشكالي در كار مسئولان مي بينيد سعي كنيد با گفتن مستقيم به آنها و با امر به معروف و نهي از منكر اين ايراد را برطرف كنيد و نگذاريد دشمنان اسلام به مسائل و نقاط ضعف انقلابمان پي ببرند و پيش آنها مطرح نكنيد چون هم غيبت و هم تضعيف حكومت اسلامي است و ديگر اينكه در كمك به مستضعفان و يتيمان توجه خاص قائل شويد و اگر به صورت مخفي اين كار را بكنيد بهتر است چون موجب رضاي پروردگار است از عبادات بزرگ.

پدر و مادر عزيزم!

هيچگاه اجر خودتان را با منت گذاشتن بر كسي يا حتي به رنج كشيدن شهادت من از بين نبريد . در عين امر به معروف و نهي از منكر همواره خدمتگزار مردم باشيد و نبايد از آنها توقع خوبي يا قدرشناسي داشته باشيد كه اشخاص هستند كه موقع تقسيم منفعت از همه جلوتر و پرتوقع تراند و موقع انجام وظيفه وامانده ترين هستند.

تا آن‌جا که مقدور است در کارهاي اجتماعي و عام‌المنفعه تا پايان عمر کوشا باشيد که موجب رضاي پروردگار است و يکي از عبادات بزرگ . اين‌گونه کارها را به نفع مردم و براي رضاي خدا انجام ‌دهيد و چون براي خداست، پس نه تشويق مردم شما را فريفته کند و نه دشنام و تهمت و بد و بي‌راه آن‌ها شما را دلسرد کند….

خلاصه وصيتنامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از دانشجويان پيرو خط امام

اين وصيت نامه ها انسان را مي لرزاند و بيدار مي كند امام خميني با …