خلاصه زندگينامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از فاتحان لانه جاسوسي و دانشجویان پیرو خط امام

شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان  پيرو خط امام
شهيد هوشنگ( صادق) تركاشوند، جهادگر و از دانشجویان پيرو خط امام

شهيد صادق (هوشنگ) تركاشوند در سال 1335 در شهرستان ملاير ديده به جهان گشود از همان ابتدا روح لطيف و حساس وي به دنبال كشف حقايق بود و درامور مربوط به روستا مثل كنجكاوي درباره خانها، كدخدا، قوانين ارباب و رغيت نشان داد كه با ساير بچه ها روستا تفاوت دارد و به انجام اعمال عبادي مثل نماز و روزه قبل از سن تكليف بسيار علاقه داشت. در سال 1354 وارد دانشگاه شد و از همان ابتدا به صفوف دانشجويان مسلمان و مبارز پيوست و فعاليت هاي وي تا جايي بود كه از خوابگاه اخراج شد و كمك هزينه اش قطع گرديد و از پدرش تعهد بر كنترل وي گرفتند و در جريان پيروزي انقلاب به فعاليت هاي خود به طور مستمر ادامه داد و در انجمن در شناسايي منافقين دانشكده شركت فعال داشت و در 13 آبان (به گفته امام كه انقلاب دوم بود) از ديوار لانه جاسوسي بالا رفت و يكي از جاسوسان را دستگير نمود و بعد از آن به عنوان عضو ستاد مركزي هيأتهاي هفت نفره به همراه شهيد نيلي و ديگران به فعاليت پرداخت.

با  شروع جنگ ماندن در شهر را با وجود احتياج به وي جايز نمي دانست و او رهسپار جبهه شد . و مدتها در سوسنگرد و هويزه جنگيد . تا اينكه قبل از كربلاي هويزه مجروح شد و بعد از بهبودي به دانشگاه برگشت و به صف مبارزان جهاد دانشگاهي پيوست و نيم عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي دانشكده ادبيات و عضو جهاد دانشگاهي تهران و نيز كنترل و شناسايي گروهكها در دانشگاه بود و در اسلامي كردن جو دانشگاه و حاكم كردن معيارهاي اسلامي در اين محيط صادقانه تلاش كرد.در پائيز 62 به جبهه رفت و وجود وي در ميان ساير رزمندگان و در فضاي نوراني جبهه كامل شد و او با اعتقاد راسخ به اينكه خط امام ، همان خط سرخ حسين(ع) از هيچ كوششي فرو گذاري نكرد.

و در تاريخ 8/12/1362 در جزيره مجنون در عمليات خيبر خون پاكش را براي سيراب كردن درخت انقلاب همانند شهيدان كربلا بر زمين ريخت.

روحش شاد و يادش جاودان باد

خلاصه وصيتنامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از دانشجويان پيرو خط امام

اين وصيت نامه ها انسان را مي لرزاند و بيدار مي كند امام خميني با …