خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)17) هوشنگ« صادق» ترکاشوند / مجموعه خاطرات شهید هوشنگ(صادق) ترکاشوند از دانشجويان پيرو خط امام، در آینده‌ای نزدیک منتشر خواهد شد.

خاطرات شهید “هوشنگ ترکاشوند”

مصطفی رحیمی، مجموعه خاطراتی درباره هوشنگ(صادق) ترکاشوند،‌ دانشجوی پیرو خط امام(ره) و شهید دوران دفاع‌مقدس گرداوری کرده که در آینده‌ای نزدیک توسط نشر شاهد منتشر خواهد شد.

رحیمی در گفت‌وگو با ایبنا با بیان این مطلب اظهار داشت: شهید هوشنگ ترکاشوند،‌ سال 1354، در رشته ادبیات فارسی و دانشگاه تهران،‌ مشغول تحصیل شد. وی به صورت همزمان، به عضویت انجمن اسلامی دانشگاه در آمد و به مبارزه برای پیروزی انقلاب پرداخت.

وی اضافه کرد: ترکاشوند، یکی از پیشگامان تسخیر لانه جاسوسی بود. وی سرانجام در سال 1362 و عملیات خیبر به شهادت رسید.

این نویسنده دفاع‌مقدس خاطرنشان کرد: مجموعه خاطرات مکتوب همسر شهید هوشنگ ترکاشوند،‌ قسمت برجسته‌ای از کتاب خاطرات مرتبط با این شهید را تشکیل می‌دهند.

مصطفی رحیمی،‌ در ادامه تصریح کرد: گفت‌وگو با همکلاسی‌های وی در دانشگاه تهران مانند؛ دکتر منوچهر اکبری، مستندات موجود در بنیاد شهید و امور ایثارگران و نامه‌ها و یادداشت‌های هوشنگ ترکاشوند در زمان حضورش در جبهه، دیگر بخش‌های این اثر را تکمیل کرده‌اند.

وی در پایان، یادآور شد: مجموعه خاطرات شهید هوشنگ(صادق) ترکاشوند، در آینده‌ای نزدیک توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران(نشر شاهد) منتشر خواهد شد.

خلاصه وصيتنامه شهيد صادق (هوشنگ ) تركاشوند از دانشجويان پيرو خط امام

اين وصيت نامه ها انسان را مي لرزاند و بيدار مي كند امام خميني با …