خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)2) شهيد حسين بسطامي / شهيد غلامحسين بسطامي از دانشجويان پيرو خط امام: بايد هر لحظه با حالت حضور زيست

شهيد غلامحسين بسطامي از دانشجويان پيرو خط امام: بايد هر لحظه با حالت حضور زيست

حالت حضـور

… و درك این مطلب راه را نشانم داد كه باید در جبهه بمانم و خود را به مقام آمادگی برای شهادت برسانم و انگاه با آمادگی ملاقات خدای بزرگ به صحنه روم و هر كجا كه باشم نیز راهم این باشد . همچون شهید علی هادی عزیز ، باید هر لحظه با حالت حضور زیست و آماده لحظه ملاقات بود . در حال حاضر با كوله باری كه بر دوش دارم و اینكه در چند ماه قبل تا كنون جدیتی در جهت پاك كردن قلبم از تیرگی و ایجاد آمادگی برای ملاقات رب نداشته ام ، احساس می كنم اگر گلوله ای به سراغم آید ، یا كشته شوم با این چنین حالت و روسیاهی یكراست مرا به آنجا خواهند برد كه همیشه از آن وحشت داشتم . هر چند از لطف خدا مأیوس نیستم و تنها امیدم به فضل خدای تبارك و تعالی است . پس باید ان حضور قلب و آمادگی را در تمامی لحظات در خود ایجاد كنم . با توكل به خدای منان .

وافوض امری الی ا… ، ان ا… بصیر بالعباد .

نوشته ای از شهید بسطامی دانشجوی پیرو خط امام و فرمانده سپاه سوسنگرد در مورد معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه راجعون»

شهید بزرگوار حسین بسطامی درباره معنا و مفهوم آیه شریفه:« انا لله و انا الیه …