هیچ وقت ندیدم که شهید ناصر فولادی به طور غیرمنطقی حرف بزند

مهندس علی ارجمندی

ناصر جزو معدود افرادی بود که احترام خاصی برای او قائل بودم، در جلسات هم او را به عنوان ((مسئول یا رهبر)) قبول داشتیم به همین دلیل نقطه اتکای دوستان محسوب می شد. او با علم به مسائل، کارها را انجام    می داد، از توصیه های اخلاقی ایشان این بود که اسراف نکنید، به سادگی بسیار اهمیت می داد، به نظم اهمیت بسیاری قائل بود و در بین دوستان، تنها کسی که به طور منظم و دقیق کارش را ارائه می داد … ناصر بود.

شهید فولادی جزو دانشجویان پیرو خط امام بود و طبیعتاً از همۀ ما جلوتر بود. اهل نماز شب، توسل به اهل بیت (ع) و خواندن قرآن بود. به مستحبات اهمیت داده خصوصاً دوشنبه ها و پنجشنبه ها روزه را از یاد    نمی بردند. سعی می کرد حرف بیهوده نزند و بحثی را پیش می گرفت تا براساس آن به نتیجه ای برسد، به انقلاب اسلامی و امام خمینی علاقه زیادی داشت و همیشه از روحانیت مبارز طرفداری می کرد، از ابتدا جزو طرفداران شهید مظلوم بهشتی بوده و گاهی که به طور شوخی از بنی صدر تعریف می کردیم، ایشان با یک لبخند اعتراضشان را ابراز می کردند و بعد هم بحث می کردیم، هیچ وقت ندیدم که به طور غیر منطقی حرفی را بزند.

شهید ناصر فولادی خیلی مخلص بود

مهندس احمد آب بر ناصر خیلی متواضع و فروتن بود، زمانی که بخشدار بود اصلاً …