خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)4) زندگی نامه شهداي گرانقدر دانشجوي پیرو خط امام / 2)4)9) شهید ناصر فولادی / شهید ناصر فولادی میگفت: ای کاش هزار جان داشتم تا در راه امام خمینی نثار کنم….

شهید ناصر فولادی میگفت: ای کاش هزار جان داشتم تا در راه امام خمینی نثار کنم….

آقای مهدی فولادی

ناصر در یکی از نامه هایش از کردستان به من نوشت که قاضی شده و در کنار مبارزه با گروهکهای ضد انقلاب، کلاسهای ارشادی دائر کرده است. با این کلاسها تعداد زیادی از افراد گمراه را به اسلام دعوت کرده بود بعد از شهادت شهید اخلاقی، یادم نمی رود به  من گفت: «مهدی خوش به حال محمود که در روز عاشورا با غسل شهادت بعد از نماز ظهر و عصر هم چون ابی عبدالله الحسین (ع) به شهادت رسید و ما هنوز به آن درجه نرسیده ایم» او واقعاً آرزوی شهادت داشت همیشه می گفت: «امام تنهاست، ای کاش هزار جان داشتم تا در راه امام خمینی نثار می کردم.» و در عین حال از مقدس مآبهای متعصب رنج می برد و بیان می کرد که آنها هرگز خط حقیقی امام را درک نکرده اند.

شهید ناصر فولادی خیلی مخلص بود

مهندس احمد آب بر ناصر خیلی متواضع و فروتن بود، زمانی که بخشدار بود اصلاً …