کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا

به راستي براي ملتهايي كه در زير يوغ بندگي طاغوتيان به سر مي‌برند و سرنوشتشان بازيچة دست پليد غارتگران است و انسانيتشان ملعبة خود‌سريها و هوسراني‌هاي اجانب، هر زمان عاشوراست و هر زمين كربلا.

به راستي براي مردمي كه در دره‌هاي ظلم‌وستم با آروزي رسيدن به قله‌هاي قسط‌وعدل زندگي مي‌كنند و در بند زنجيرهاي اسارت خط سرخ رهايي را مي‌جويند، هر زمان عاشوراست و هر زمين كربلا.

مستضعفان شهر تباهي را بگوئيد بر دروازه‌هاي شهر محرم برج رهايي بسازند.

مظلومان خطة جور را بگوئيد تا بر برجهاي شهر محرم پرچم عاشورا بياويزند.

ستمكشان دشت فلاكت را بگوئيد تا بر قله‌هاي شهر محرم آهنگ فلاح بنوازند.

مسلمانان آفريقا را بگوئيد تا در زمين ظلم‌وسياهي كربلا بپا دارند.

رزمندگان فلسطين را بگوئيد تا بر گرد سرزمينشان بذر قيام حسين بپاشند.

رزمندگان صحرا را بگوئيد تا بر كوير خشك آن ديار، لاله خونين عاشورا بكارند.

مجاهدان اريتره را بگوئيد تا بر مسند غاصبان آزادي، شمشير نام‌آوران دشت نينوا بگذارند.

جنگ‌آوران دلير فيليپين را بگوئيد تا در قلب حكومت تزوير، سرود شهادت بخوانند.

خلق‌هاي دربند جهان را بگوئيد تا بر ديوارهاي سياه مرزوبومشان، شعر گردان كربلا بنويسند.

شهید مهدی رجب بیگی دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

زندگی نامه شهید مهندس مهدی رجب بیگی دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام