خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / خاطرات “هاشم يزدان‌پرست” از تسخير لانه جاسوسي آمريكا منتشر مي‌شود

خاطرات “هاشم يزدان‌پرست” از تسخير لانه جاسوسي آمريكا منتشر مي‌شود

7 خرداد 1388 ساعت 11:16

هاشم يزدان ‌پرست، از انتشار “خاطرات تسخير لانه جاسوسي آمريكا” خبر داد و افزود: اين كتاب براساس مشاهدات عيني خودم از واقعه تسخير لانه جاسوسي آمريكا (از 13 آبان تا 6 آذر سال 1358) تدوين و توسط دفتر ادبيات انقلاب اسلامي حوزه هنري منتشر مي‌شود.

هاشم يزدان ‌پرست، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) اظهار داشت: در مقدمه اين كتاب، علل و زمينه‌هاي تسخير لانه جاسوسي آمريكا تشريح شده است. اين مقدمه با اضافه شدن بخش‌هايي مانند؛ اسناد مربوط به اقدامات دانشجويان پيرو خط امام، در قالب كتاب جداگانه‌اي با عنوان “علل و زمينه‌هاي تسخير” نيز توسط دفتر ادبيات انقلاب اسلامي حوزه هنري منتشر مي‌شود.

وي ادامه داد: كتاب “خاطرات تسخير لانه جاسوسي آمريكا” شامل خاطرات و مشاهدات عيني خودم از واقعه تسخير لانه جاسوسي آمريكا از تاريخ 13 آبان تا 6 آذر سال 1358، در 800 صفحه توسط دفتر ادبيات انقلاب اسلامي در دست چاپ است.

يزدان‌پرست از راه‌اندازي سايت تخصصي با عنوان “اسناد لانه جاسوسي آمريكا” خبر داد و گفت: اين سايت همزمان با آغاز سال 1388 و با هدف جمع‌آوري مصاحبه‌‌ها، خاطرات، عكس‌ها، مقالات و زندگي‌نامه شهدايي كه در تسخير لانه جاسوسي آمريكا نقش داشته‌اند، راه‌اندازي شده است.

اين نويسنده يادآور شد: تاكنون كتاب‌، اسناد و فيلم‌هاي بسياري درباره تسخير لانه جاسوسي، در كشور آمريكا منتشر شده‌اند. اما در حوزه جمع‌آوري خاطرات دانشجويان پيرو خط امام در كشور ايران كم‌كاري شده است. اگر چه اسناد بسياري توسط موسسه مطالعات و پژوهش‌هاي سياسي درباره اين واقعه منتشر شده‌اند.

وي همچنين از انتشار مجموعه خاطرات شخصي‌اش از دوران انقلاب اسلامي خبر داد و افزود: پيش از اين كتاب “همگام با مردم در انقلاب اسلامي” در 3 مجلد با عناوين؛ “تا سقوط خدايگان”، “قلب ما، باند فرودگاه تو” و “امشب در خيابان‌ها بمانيد” توسط مركز اسناد انقلاب اسلامي منتشر شده است. در حال حاضر اين مجموعه 3 جلدي در قالب يك مجلد با عنوان “عصر ملت‌ها” توسط حوزه هنري شيراز و انتشارات نويد اين استان در دست چاپ است.

يزدان‌پرست در پايان گفت: كتاب “شكست حصر” شامل خاطراتم از سال‌هاي آغازين جنگ تحميلي عراق عليه ايران، در قطع رقعي و 200 صفحه و با شمارگان 3 هزار نسخه توسط انتشارات نويد شيراز به چاپ دوم رسيده است. چاپ اول اين كتاب توسط كنگره سرداران شهيد استان فارس صورت گرفته بود.

هاشم يزدان پرست سال 1334 در شهر شيراز متولد شده و كتاب‌هاي “اميركبير و هنرمند اصفهاني”، “بگذاريد درس بخوانم”، “اميركبير و قاضي فريبكار”،‌ “بزرگ ماهي‌ها و كوچك ماهي‌ها” و “گره از كار من بگشا” از جمله آثار منتشر شده وي در حوزه كودكان و نوجوانان هستند.

کد مطلب : 41651

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …