خانه / بخش 1) مطالب از مسئول سایت تسخیر / 1)3) کتاب های تألیفی مسئول سایت تسخیر / انتشار روزنوشت‌هاي تسخير لانه جاسوسي آمريكا

انتشار روزنوشت‌هاي تسخير لانه جاسوسي آمريكا

جاسوسان آمریکایی

مسوول دفتر مطالعات و ادبيات پايداري اداره كل استان‌هاي حوزه هنري، روزنوشت‌هاي محمدهاشم پوريزدان‌پرست، از دانشجويان پيرو خط امام‌(ره) را از روزهاي تسخير لانه جاسوسي آمريكا در قالب يك كتاب 700 صفحه‌اي تدوين كرده است. اين خاطرات از روز 13 آبان 58 تا يك ماه پس از آن همراه با حواشي و بازتاب‌هاي آن در تهران، نوشته و گردآوري شده است.

حسين زنجاني، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) از تدوين خاطرات محمدهاشم پوريزدان‌پرست خبر داد و اظهار داشت: اين اثر دربرگيرنده خاطرات روزشمار وي از تسخير لانه جاسوسي آمريكاست.

وي ادامه داد: پوريزدان‌پرست از دانشجويان پيرو خط امام‌(ره) بوده و خاطرات خود را از روز 13 آبان 58 (تسخير لانه جاسوسي آمريكا) تا يك ماه پس از آن براساس حواشي و بازتاب‌هاي اين حادثه در تهران مانند راهپيمايي‌ها و موضع‌گيري‌هاي امام‌خميني‌(ره) مكتوب كرده است.

مسوول دفتر مطالعات و ادبيات پايداري اداره كل استان‌هاي حوزه هنري درباره استفاده از اسناد مرتبط با اين حادثه گفت: پوريزدان‌پرست در سال‌هاي پس از تسخير لانه جاسوسي، اسناد و مداركي مانند برخي از عكس‌ها و سخنراني‌هاي را جمع‌آوري كرده و به اين خاطرات افزوده است.

زنجاني تصريح كرد: مجموع اين خاطرات و اسناد براي تدوين در اختيار من قرار گرفتند و تدوين خاطرات اين دانشجوي پيرو خط امام‌(ره) در قالب يك كتاب 700 صفحه‌اي به پايان رسيده تا پس از بازبيني نهايي به دفتر ادبيات انقلاب اسلامي تحويل داده ‌شود.

به گفته حسين زنجاني كتاب خاطرات سيدهاشم پوريزدان‌پرست، توسط انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

تصویر عباس عبدی با باری روزن وابسته مطبوعاتی سفارت آمریکا که موج اتهام پشیمانی دانشجویان خط امام از اقددام تاریخی خود را به سوی آنان سرازیر نمود.

نقدی بر سخنان و اظهار نظرهای اخیر ابراهیم اصغر زاده دانشجوی سابق پیرو خط امام – ظاهرا آقای اصغر زاده فراموش نموده­اند که آلام و دردهای گروگانها , و خانواده آنان در دوران گروگان گیری یک بازی تبلیغاتی بود تا بتوانند از دادگاه لاهه برای تعدادی از این جاسوسان شارلاتان از کیسه ملت ایران باج بگیرند – نقد در پاورقی متن اصلی سید محمد هاشم پوریزدانپرست یکی از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام. با عنوان سخنان ابراهیم اصغر زاده : « تقاضای ابراهیم اصغرزاده از ابوطالبی »

ظاهرا آقای اصغر زاده فراموش نموده­اند که  آلام و دردهای گروگانها , و خانواده آنان …