هدیه مسیح به محمد!

سالروز شهادن شهید مهدی(ادواردو) آنیلی:

24 آبان 1389

شاید اگر جیوانی آنیلی مسیحی با پرنسس مارلا کاراچولو یهودی ازدواج نمی‌کرد، شاید اگر ادواردو آنیلی به‎جای رشته ادیان، همان‎طور که خانواده‎اش می‌خواستند رشته مدیریت را دنبال می‌کرد، شاید اگر آن روز ادواردو اتفاقی به‎جای قرآن، کتاب دیگری را در کتابخانه دانشگاهش می‌یافت، شاید اگر آن عصر یکشنبه به‎جای کانال دو تلویزیون ایتالیا و مناظره قدیری با دیپلمات آمریکایی، کانال دیگری را تماشا می‌کرد و… دیگر نیازی نبود که برای 24 آبان مناسبتی قائل باشیم

ادواردو آنیلی» یا «مهدی آنیلی» مسلمان و شیعه و تنها پسر و وارث سناتور و میلیاردر ایتالیایی «جیووانی آنیلی» بود که در سال 1379 شمسی مطابق با سال 2000 میلادی به طرز مشکوکی به دست صهیونیست ها به شهادت رسید.

ادواردو آنیلی در 6 ژوئن 1954 در نیویورک به دنیا آمد. پدرش سناتور جیووانی آنیلی ثروتمندترین مرد ایتالیا و مالک اتومبیل سازی فیات، لامبورگینی، لانچیا، آلفارومئو به همراه چند کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکت های طراحی لباس و روزنامه پر تیراژ ایتالیا و باشگاه فوتبال یوونتوس می باشد میزان نفوذ و ثروت خانواده آنیلی به حدی زیاد است که آنها را مهم تر از خانواده سلطنتی ایتالیا می دانند. در آمد سالانه این خانواده بالغ بر 60 میلیارد دلار تخمین زده شده است. ادواردو تحصیلات مقدماتی را در ایتالیا طی کرد و بعد به کالج آتلانتیک در انگلستان رفت و بعد از آن در رشته ادیان و فلسفه شرق از دانشگاه پرینستون آمریکا با اخذ درجه دکتری فارغ التحصیل شد. او از همان دوران جوانی علاقه ای به استفاده از ثروت پدری نداشت و زیر بار مسئولیت اداره امور کمپانی های پدرش نرفت. او اغلب اوقات را به مطالعه، سفر، روزنامه نگاری و فعالیت های بشردوستانه گذراند. ادواردو رو به دین اسلام آورد. او شرح مسلمان شدنش را در کتاب خاطرات خود چنین می گوید: «در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم می زدم و کتاب ها را نگاه می کردم، چشمم افتاد به قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آن را برداشتم و شروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم. احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمی تواند گفته بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم. آن را به امانت برداشتم و بیشتر خواندم و احساس کردم آن را می فهمم و قبول دارم.» پس از این ماجرا به یک مرکز اسلامی در نیویورک مراجعه و مسلمان شدن خود را اعلام کرد. آنها هم نام «هشام عزیز» را برای وی انتخاب کردند. اولین آشنایی وی با تشیع و انقلاب اسلامی ایران از طریق یکی از مصاحبه های دکتر «محمدحسن قدیری» (رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در ایتالیا در بین سالهای 58 تا 61) از طریق تلویزیون ایتالیا بود و بعد از آن زمانی که فخرالدین حجازی به ایتالیا سفر می کند، با ادواردو آشنا شده و از او می خواهد که یک بار دیگر تشرف خویش را به تشیع اعلام کند و نام «مهدی» را برای وی برگزیند. او چند بار به ایران سفر کرد و با امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری دیدار کرد و به زیارت امام رضا (ع) مشرف شد. در 15 نوامبر سال 2000 جسد ادواردو را در زیر پل ژنرال فرنکورومانو پیدا کردند. قضیه نشان می داد که وی را از روی پل به پایین پرتاب کرده اند اما دادگاه ایتالیا باز هم برای پنهان کردن موضوع، این مرگ را خودکشی اعلام کرد. آثار زیادی پیرامون ادواردو آنیلی تهیه شده که از جمله آنها فیلم ادواردو می باشد.

مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز کتاب “هدیه مسیح”نوشته مصطفی غفاری ساروی را پیرامون زندگی این شهید منتشر کرده است.

ادواردو آنيلي قتل خود را پيش‎بيني كرده بود

در گفت و گو با دكتر قديري ابيانه دوست ايراني ادواردو مطرح شد: ادواردو …