خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / چه کسانی ابتدائاً از تسخیر لانه جاسوسی حمایت نمودند؟ 4 ‏

چه کسانی ابتدائاً از تسخیر لانه جاسوسی حمایت نمودند؟ 4 ‏

تسخیر سفارت آمریکا واکنش اجتناب ناپذیر مردمی زجر کشیده و بپا خاسته حزب جمهوری اسلامی با صدور بیانیّه ای از اقدام  دانشجویان مسلمان پیرو خط امام پشتیبانی نمودند:بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحيمتمام گرفتاری ما از آمریکاست.

امام خمینی حزب جمهوری اسلامی ایران عمل انقلابی دانشجویان مسلمان پیرو خط امام را در جهت اشغال سفارت آمریکا واکنشی مثبت و اجتناب ناپذیر مردمی زجر کشیده و به پا خاسته می­داند که در برابر دشمن خونخوار و چپاولگرش که پس از سالها غارتگری و کشتار این ملّت مواجه با قیام عظیم و به حقّ خلق ستمدیده، علیه شاه مزدور و اربابان جهانخوارش شده است. هنوز هم موضع خصمانة خود را با کمال گستاخی دنبال می­کند و به شاه مخلوع و منفور، جلاد بزرگ تاریخ و ایادی جنایتکار وی پناه می­دهد و از طرفی دامنة توطئه و جنایات خود را در منطقه علیه خلق مسلمان و مستضعف گسترش می­دهد و از همه بالاتر خیانت آشکار علیه ملّت ایران و ایجاد آشوب و کشتار توسط عمّال سرسپردة خود در ایران دریغ ندارد. آری ملّت ایران در برابر این توطئه­ها، فریاد خشم خود را علیه لانة جاسوسی آمریکا رساتر می­کند و این واقعیت انقلاب ما است و موج برخاسته از متن امّت ما که حضور انقلابی خود را علیه منافع امپریالیسم در هر صحنه ابراز می­دارد. باشد که امپریالیسم شرق و غرب فریاد استقلال طلبانة این ملّت غیور مسلمان را جدّی بگیرند و دست از توطئه و جنایت علیه آرمان مقدس اسلامی خلق ما بردارند.

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …