خانه / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / برندگان جايزه نوبل دم خروسشان آشكار شد

برندگان جايزه نوبل دم خروسشان آشكار شد

قابل توجه آنان كه بيدارند!

بعضي چه كرده اند كه دشمن دارد برايشان دل ميسوزاند!؟

به گزارش راديو فردا ارگان تبليغاتي سازمان جاسوسي سيا، آنان از باراک اوباما،‌ رئیس جمهور ایالات متحده، كه اين راديو او را رهبری سیاسی جهان خوانده است، خواسته‌اند که با تمام ابزارهایی که در اختیار دارند از مردم ایران( اغتشاشگران و عوامل مزدور آمريكا) حمایت کنند، آنان اغتشاشگران و فتنه جويان رامردمی توصيف كرده اند که «سزاوار آن هستند که آرايشان شمرده،‌صدای‌شان شنیده و شان و شرافت‌شان محترم شناخته شود.

سادات، بگين ، كارتر عرفات و شيرين عبادي از برندگان جايزه صلح ابر قدرتها هستند!

حلبچه                                                                   ابوغريب

غزّه

حلبلچه و غزّه و ابو غريب و هر جا ابر قدرتها ملتهاي مظلوم را به خاك و خون كشيدند  تمام مزدوران در برابر جنايات آمريكا و ساير ابر قدرتها سكوت كردند اما اينك كه توطئه آمريكا و وابستگان و مزدورانش در ايران شكست خورده و  فتنه گران گرفتار شده اند فرياد وا حقوق بشر عوامل پيدا و پنهان آنان بلند شده است!

اين راديو گزارش داد: چهل و چهار برنده جایزه نوبل روز دوشنبه در نامه‌ای سرگشاده ضمن امیدواری دادن به مردم ایران نقض حقوق بشر در کشور را به دنبال اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری شدیدا محکوم کردند. امضاکنندگان این نامه خطاب به شیرین عبادی( برنده جايزه صلح نوبل!) و تمام معترضین به نتیجه انتخابات، «مردان و زنان شجاع ایران»، می‌گویند که «انتخابات شما به طرز شرم‌آوری دست‌کاری شده و حقوق انسانی شما مورد بی‌توجهی قرار گرفته است». آنها به مردم ایران می‌گویند: «خود را تنها احساس نکنید. امید خود را از دست ندهید. جهان می‌داند که بقای فیزیکی و معنوی‌اش به بقای شما وابسته است». نویسندگان نامه سرگشاده که جایزه نوبل خود را در رشته‌های مختلف از سال ۱۹۶۰ تاکنون دریافت کرده‌اند ضمن ابراز انزجار از «روش‌های خشن و سرکوب‌گرانه حکومت فعلی ایران برای بازداشتن معترضین از حق آزادی بیان» می‌گویند از این که دولت ایران از دادن آزادی‌های اساسی به مردم خود سر باز می‌زند به خشم آمده‌اند. این افراد از موارد سلب آزادی مردم ایران از جمله به «بازداشت گروه‌هایی بزرگ از استادان دانشگاه و دانشجویان و مردم بی‌گناه و خودداری از برگزاری مراسم ختم برای قربانیان [حوادث انتخاباتاشاره کرده‌اند. در این نامه که در شماره روز دوشنبه روزنامه «اینترنشنال هرالد تریبیون»، نسخه جهانی نیویورک تایمز، به چاپ رسیده، آمده است:‌«ما خوب می‌دانیم که در سراسر تاریخ طولانی و باشکوه تمدن ایرانی، اجداد و اسلاف شما بارها با قاطعیت در برابر دخالت‌های خارجی و سرکوب داخلی ایستادگی کرده‌اند. امروز، شما بار دیگر برای هدفی والا مبارزه می‌کنید۴۴ برنده جایزه نوبل در پایان نامه سرگشاده خود از باراک اوباما،‌ رئیس جمهور ایالات متحده، و رهبری سیاسی جهان خواسته‌اند که با تمام ابزارهایی که در اختیار دارند از مردم ایران حمایت کنند، مردمی که «سزاوار آن هستند که آراشان شمرده،‌صدای‌شان شنیده و شان و شرافت‌شان محترم شناخته شود». ووله شویینکا، برنده نوبل ادبیات، الی ویزل، نوبل صلح، جان متر، نوبل فیزیک،‌ استنلی کوئن، نوبل پزشکی، جان فن، نوبل شیمی، اریک مسکین، نوبل اقتصاد، و اسقف اعظم دزموند توتو،‌ نوبل صلح، از جمله امضاکنندگان این نامه‌اند. عده‌ای از برندگان جایزه نوبل پیشتر نیز در پیام‌هایی با اعلام حمایت از معترضین به نتیجه انتخابات ایران سرکوب مردم ایران را محکوم کرده و برای آزادی بازداشتی‌های حوادث اخیر به اعتصاب غذای نیویورک که هفته گذشته در برابر ساختمان سازمان ملل برگزار شد پیوسته بودند.

منبع: رادیو فردا

اما يك سوال مهم كه باقي ميماند اين است كه اين برندگان جايزه نوبل چرا هيچگاه به جنايات آمريكا در عراق و افغانستان و فلسطين و كاربرد سلاحهاي شيميايي اهدايي آمريكا و ابر قدرتها به صدام و بر عليه مردم بي دفاع سردشت و حلبچه و نيز بر عليه رزمندگان مدافع جمهوري اسلامي اعتراض ننمودند؟! آنان چرا هيچگاه به جنايات آمريكا و اسرائيل بر عليه مردم غزه و جنين و قتل عام 200000 نفر از مردم بيگناه بوسني و هرزگوين اعتراض ننمودند؟! ابر قدرتها تنها به نوكران و خدمتگزاران بي حيثيت خود جايزه ميدهند تا در چنين موقعيتهايي كه منافع آنان به خطر مي افتد از آنان استفاده نمايند. نمونه بارز اين افراد بي حيثيت و بي شخصيت برنده ايراني جايزه صلح نوبل ميباشد كه تنها زماني كه منافع ابرقدرتها و مزدوران داخلي آنان به خطر مي افتد سرو صدايي از او بيرون مي آيد. لازم به تذكر است در اعتصاب نيويويورك كه تنها دهها نفر شركت كرده بودند گوگوش مظهر بي عفتي نيز حضور داشت و اكبر گنجي پادو بي حيثيت جهانخواران نيز صحنه گردان اين جريان بود.

درباره ی مدیریت

ارزيابى رابطه اقتصادى با امريكا

چكيده اين مقاله با ارزيابى رابطه اقتصادى با امريكا، به منافع و ضررهاى هر يك …