خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / حمایت آیت الله بهشتی از اقدام دانشجویان خط امام‏

حمایت آیت الله بهشتی از اقدام دانشجویان خط امام‏

اگر انسان دوست هستید،  شاه را به دادگاه انقلاب اسلامی بدهید

آیت الله بهشتی امروز عصر در جلسة مجلس خبرگان که با ریاست ایشان برپا شده بود، ضمن سخنانی از اقدام دانشجویان خط امام پشتیبانی نمودند[1]:

امروز همچنین عدّه ای از جوانان با ایمان و بر آشفتة ما که پذیرش شاه جنایتکار را از جانب آمریکا توهین بزرگ به  ملّت ایران میدانند به عنوان اعتراض سفارت آمریکا را تصرّف کردند. ما به آمریکا گفتیم که با فرد ، شخص امام، رجال انقلابی، شورای انقلاب یا دولت انقلابی طرف نیستید بلکه با یک ملّت انقلابی طرف هستید.  ملّت ایران حق خود را شناخته و اگر همة چهره های سرشناس ما را هم بکشید انقلاب باز هم به پیش میرود. ما تأکید میکنیم آمریکا به حکم وظیفة انسان دوستی اگر به این معتقد است این دشمن خلق را به دست دادگاه انقلاب اسلامی بدهد.

[1] – اطّلاعات، 14 آبان 58 ص2

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …