خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / چرا دانشجويان مسلمان پيرو خط امام اين نام را براي خود برگزيدند؟!

چرا دانشجويان مسلمان پيرو خط امام اين نام را براي خود برگزيدند؟!

عنواني را كه دانشجويان براي خود برگزيدند، بسيار روشنگر بود و به طور اعجاب انگيزي مورد حمايت مردم واقع شد و يك راه و رسم و روش و خط سياسي و يك نوع تفكّر اسلامي را در كشور مطرح و در ميان خط و خطوط ادّعائي گروه ها و دسته جات چپ و راست و مسلمان نما و منافق براي هميشه جا انداخت.انتخاب اين نام به اين دليل بود كه دولت موقّت و همفكران آن با توجّه به مباني فكري التقاطي خود، به نوعي از اسلام كه مي توانست با دشمنان انقلاب سازش نمايد، روي آورده بودند. اسلامي كه مي توانست با شاه آنهم پس از آن همه جنايت در حق مردم كشور، بسازد و به او اجازة سلطنت و نه حكومت، بدهد.اسلامي كه مي توانست با آمريكا عليرغم بيست و پنج سال سلطه بر كشور و غارت منابع آن و حمايت هاي صريح و آشكار از جنايات شاه كنار بيايد و با توطئه هاي روز افزون او بي توجّهي كند و ضد انقلاب را  تا آنجا اجازه بدهد كه دسته دسته سپاهيان و ارتشيان غيور را به شهادت برسانند و آنان نيز به مذاكره و سازش با گروهك هاي مدّعي نمايندگي مردم مناطق مرزي روي بياورند. اسلامي كه حضور مردم و روحانيّت را در صحنه نمي توانست بپذيرد و اعتراض مردم به انحرافات و اشتباهات خود را دخالت بي جا در امور و تذکّرات امام را ناهماهنگي ايشان با خود تلقّي می کرد و به جاي تهاجم به دشمنان به مردم مسلمان و فداكار و شهيد داده اعتراض و تهاجم می نمود.  اسلامي كه گام به گام به سمت سازش با آمريكا و تسليم انقلاب خونين مردم مسلمان ايران به آمريكا حركت مي نمود.يعني اسلام سازش با ستمگران و ظالمين، اسلام ذلّت و خواري، اسلام غفلت زدة بي توجّه به سرنوشت مسلمين جهان.از سوي ديگر در برابر اين، اسلام امام و مردم شهيد داده بود كه اسلام انقلاب و اسلام صلابت در برابر جهانخواران و اسلام مظلومين تاريخ اسلام و اسلام شهيدان قهرمان بود.  اسلامي كه در 17 شهريور و در روز اوّل محرّم و عاشوراي سال 57 خود را نشان داد.  اسلامي كه پيروانش مظلومانه بوسيلة ايادي بيگانگان كشته و مجروح مي شدند و به خشونت نيز متّهم ميگرديدند،اسلامی که پیروانش در جاده هاي كردستان به آتش كشيده مي شدند و به ضدّيت با آزادي نیز متّهم مي گشتند. در يك كلام اسلام علوي و اسلام حسيني و روشن تر از همه اسلام”خط مظلوم امام”.دانشجويان به تمام سازشكاران، به تمام مزدورانِ پنهان و آشكار و به تمام كساني به اسلام اعتقادی نداشتند، امّا برای نفوذ در میان مردم مسلمان و معتقد ایران پرچم دروغین اسلام را بر افراشته بودند و به تمام کسانی که فريبكارانه در حالي كه خود آمريكائي بودند، پرچم مبارزه دروغین با آمريكا را براي سركوب انقلاب اسلامی برداشته بودند، پشت كردند و خط و راه خود را در پيروي خالصانه از اسلام عزّت و سرافرازي مسلمين و اسلام مقاومت و ايثار كه پرچمدار آن امام بود، ديدند و به همين جهت عنواني كه براي خود انتخاب كردند، نشانگر پيروي آنان از راه و رسم و روش و خط ظلم و ظالم ستيز و در نتيجه ضدّ آمريكائي امام بود، تا هم رسوا‌‌گر سازشكاران با آمريكا و هم نشانگر عزم و تصميم آهنين آنان براي مبارزه با آمريكاي سلطه گر و عدم تسليم در برابر زورگوئي ها و دخالت هاي متكبّرانة اين ابر قدرت در سرنوشت مردم انقلابي ايران باشد.

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …