خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / تنها امام و ملت مبارز ايران مي‌تواند در مورد وجود سفارت آمريكا در تهران تصميم گيرند

اطلاعيه شماره(6)دانشجويان مسلمان پيرو خط امام

خبرگزاري فارس: آيا باز هم مي‌توان وجود سفارتخانه امريكا در ايران را تحمل كرد ولي شاهد اين توطئه‌ها بود؟ ما معتقديم كه تنها امام و ملت مبارز ايران هستند كه مي‌تواند در اين مورد تصميم گيرند.

اطلاعيه شماره 6

*بسم‌الله الرحمن الرحيم
خلق مسلمان و قهرمان ايران امپرياليزم غرب بسركردگي امريكا كه پيروزي انقلاب سرخ و اسلامي ايران و موفقيت خلق مستضعف نيكاراگوئه ضربات مهلكي خورده است، از تمام امكانات خويش بهره ميجويد تا حركات تكاملي انسان بسوي خدا را كه در مبارزات ضد امپرياليستي و ضد استثماري خلق‌هاي مستضعف تجلي يافتنه‌هاي خود كند و يا متوقف نمايد و در همين رابطه است كه سفارتخانه‌هاي امريكا بصورت لانه‌هاي توطئه‌هاي عمال «سيا» عليه آزاديخواهان كشورهاي مختلف درآمده‌اند و چنين است كه مي‌بينيم پس از مبارزات پيروزمند ملت‌هاي قهرمان ايران و نيكاراگوئه بلافاصله چند كودتا در السالوادور، كره جنوبي و بوليوي توسط عمال سيا طرح و اجرا مي‌شود.
اينك كه ما سفارت امريكا را بتصرف درآورده‌ايم شاهد نمونه‌اي از اين توطئه‌ها هستيم كه بدينوسيله با اطلاع شما ملت عزيز ميرسانيم:

*1 – در اتاق آخر طبقه دوم ساختمان اصلي سفارت اتاقي با درب آهني و غيرقابل نفوذ تا ساعت 5/3 بعدازظهر در اختيار افراد مسلح و مزدور آمريكا بود و در اين ساعت كه افراد مذكور تسليم شدند و پس از مراجعه بداخل اطاق كه بوسعت صد مترمربع بود متاسفانه مشاهده كرديم كه اسناد بسياري حاوي نامه و ميكروفيلم توسط دستگاه مخصوص خرد و غيرقابل استفاده شده است.اين اتاق باحتمال زياد مركز سيا بوده است.

*2 – در ساختمان كنسولگري و در هنگام تصرف با مقاومت 6 فرد مسلح آمريكائي روبرو شديم كه در مدت مقاومت توانستند مقاديري از اسناد را با سوزاندن از بين برده و همچنين عده‌اي با در اختيار داشتن اسناد بسياري موفق به فرار شدند.
پس از تصرف كنسولگري مشاهده شد كه در اين محل توسط تلويزيونهاي مدار بسته خيابانهاي اطراف سفارت كنترل مي‌شود.

*3 – طبق اطلاع رويتر از واشنگتن كه روي تلكس دريافت شده است يك هيئت ويژه در وزارت امور خارجه امريكا براي بررسي مسئله اشغال سفارت به شركت كارشناسان مسائل خاورميانه و برياست هارولد ساندرز مشاور وزير امورخارجه تشكيل شده است.
اينك بايد پرسيد كه اين اسناد حاوي چه حجم اطلاعات در رابطه با انقلاب اسلامي ايران و در بردارنده چه توطئه‌ها و طرح هايي عليه خلق مسلمان ما چنين بسرعت و در طول 5 ساعت بنابودي آن پرداخته‌اند.

دانشجويان مسلمان پيرو امام

«ويژه نامه شيطان بزرگ» در خبرگزاري فارس

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …