خانه / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)4) یمن و حوادث آن / 6)4)1) اخبار / روایت شهادت حسین الحوثی (ويژه)

روایت شهادت حسین الحوثی (ويژه)

حسین الحوثیشهادت او چنان اثري در ميان مسلمانان يمن و بخصوص شيعيان گذاشت كه هم اكنون پس از گذشت 5سال پيروان او به مراتب بیشتر شده اند بگونه اي كه تعداد نيروهاي سازماندهي شده حوثيها كه هم اكنون تحت رهبري برادر جوان ورشيدش، سید عبدالملك الحوثی مي باشند از 300نفر به بيش از 20000نفر رسيده است. آنها هنوز هم حسین را رهبر فکری خود می دانند و دلاورانه در میدان های جنگ به مبارزه ادامه می دهند.

جمعه 13 آذرماه 1388

علامه شهید سید حسین الحوثی از سلاله پاک امام حسن مجتبی(ع) بود. او مرد بزرگی بود و جنبش ضداستکباری مستضعفین شیعی یمن را رهبری می کرد. حسین شدیدا تحت تاثیر مکتب انقلابی امام خمینی قرار گرفته بود و در اکثر سخنرانی هایش از امام نام می برد و راه او را می ستود. به همین دلیل بود که نتوانست در برابر اقدامات خائنانه علی عبدالله صالح، رییس جمهور دیکتاتور یمن سکوت کند.

عبدالله صالح بعثی، در دوران حکومت 30 ساله خود شیعیان زیدی را از هر لحاظ در مضیقه قرار داده و دست نفوذ رژیم سعودی و گروههای سلفی تکفیری را در یمن باز گذاشته است. او روابط ویژه ای باصدام داشت و بیرحمی را از او یاد گرفته است. در دانشگاه نظامی بغداد تحصیل کرده و به صدام صغیر معروف می باشد. پس از سقوط صدام از هم پیمانان اصلی آمریکا در منطقه شد و یمن را برای ایجاد پایگاههای نظامی به بهانه مبارزه با القاعده، در اختیار آمریکا قرار داد. اینجا بود که سید حسین الحوثی که فعالیتهای جهادی خود را قبلا در قالب فعالیتهای فرهنگی با نام گروه “جوانان مومن” شروع کرده بود ، فریاد اعتراض خود را بلندتر کرد. او با تأسی از آموزه های قرآن کریم و اهل بیت و با الهام از خط امام خمینی(ره)  این شعار ضد استکباری را بین پیروان خود رواج داد: “الله اكبر، الموت لامريكا، الموت لاسرائيل، اللعنة على‏اليهود،النصر للاسلام”.   مریدان و پیروان او همیشه بعد از نماز این شعار را سر می دادند و کار به جایی رسید که به عنوان مثال یکبار در نماز جمعه صنعا 800 نفر بلند شدند و شعار دادند که صالح همگی آنها را دستگیر کرد.

اینجا بود که دیکتاتور یمن و مزدور آمریکا و عربستان برای قدرت خود و منافع اربابانش احساس خطر کرد و اقدامات گوناگونی برای تخریب این جنبش انجام داد. به عنوان نمونه او سید حسین را به دلیل قرابت مذهبی و رفتاری با شیعیان دوازده امامی به روی آوردن به این مذهب و ترویج آن متهم می کرد و سعی داشت اهل سنت  و زیدیه را بر ضد او بشوراند. البته بعضی ها هم معتقدند او اثنی عشری شده بود . به هر حال حسین توانسته بود با شخصیت بر جسته ای که داشت شیعیان زیدیه و امامیه را تحت لوای مبارزه با استکبار متحد کند و جامعه رخوت زده و تحقیر شده شیعیان را بیدار سازد.

سرانجام رییس جمهور سفاک یمن از این اقدامات سودی نبرد و تصميم به اقدام نظامي گرفت.

حسين در عين حال كه مرد مبارزه و جهاد بود اهل معنويت و ارتباط با معبود خود هم بود. این عالم بزرگ، طبق عادت همیشگی‌اش، شب‌های جمعه به همراه تعدادی از دوستان و شاگردانش به دامنة کوه‌ها پناه می‌برد و با خواندن دعای کمیل باخدای خویش راز و نیاز می‌کرد.در يكي ازاين هفته ها ديكتاتور يمن با اقدامي ناجوانمردانه 18 گردان نظامي را براي قلع و قمع او و یارانش مي فرستد و اقدام به محاصره آنها در كوهستانهاي شمال يمن مي كند.

آنها با تعداد اندک خود ، 90 روز جانانه مقاومت مي كنند و در برابر پيشنهاد دولت مبني بر تسليم شدن يا پذيرفتن مرگ ، با اقتدا به مولاي خود سيدالشهداء دومي را انتخاب می کنند و به نبرد تن به تن با نيروهاي ارتش می پردازند. حکومت بعثی یمن اجازه نمی دهد آب و غذا به آنها برسد و حتی وقتی همسر سید حسین با بلندگو مقداری شیر برای کودکان خردسالش درخواست می کند با بمباران هوایی روبرو می شود.

ارتش که در برابر مقاومت و رشادت عاشورايي حسين ويارانش ، هیچ راهی برای ورود به این ارتفاعات نداشت نهایتا به نیرنگی کثیف دست زد و به بهانه وساطت و مذاکره، به جای هلی کوپتر حامل علمای بزرگ، در موعد مقرر دو هلی کوپتر آپاچی را به مکان مورد توافق فرستاد. حسین و یارانش که خود را برای استقبال از علما آماده کرده بودند ناگهان با حمله هلی کوپترها و کماندوهای ارتش غافلگیر شدند و به این ترتیب راه نفوذ به ارتفاعات محل استقرار حسين برای ارتش باز شد . سر انجام سید حسین الحوثی پس از خواندن نماز بر پیکر یارانش، بر اثر مجروحیت شدید، به شهادت می رسد.

اما شهادت او چنان اثري در ميان مسلمانان يمن و بخصوص شيعيان گذاشت كه هم اكنون پس از گذشت 5سال پيروان او به مراتب بیشتر شده اند بگونه اي كه تعداد نيروهاي سازماندهي شده حوثيها كه هم اكنون تحت رهبري برادر جوان ورشيدش، سید عبدالملك الحوثی مي باشند از 300نفر به بيش از 20000نفر رسيده است. آنها هنوز هم حسین را رهبر فکری خود می دانند و دلاورانه در میدان های جنگ به مبارزه ادامه می دهند.این رشادت آنها باعث شده تا در نبرد حاضر که جنگ ششم می باشد رژ‍يم سفاك سعودي كه امام خمینی(ره) آنها را در وصيتنامه سیاسی-الهی خائنين حرم الهي ناميده وشايسته لعن خدا و پيامبران وملائكه اش دانسته به کمک ارتش جنایتکار یمن شتافته و شكستهاي خود را با بمباران مناطق مسكوني و به خاک و خون کشیدن زنان و كودكان و کشتار ذریه پیامبراکرم(ص) تلافی کنند.

حسین صفرزاده

درباره ی مدیریت

كالبد شكافي الحوثي ها

اشاره كشور يمن پس از اتحاد دو بخش شمال و جنوب از سال 1990 تاكنون …