خانه / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)4) یمن و حوادث آن / 6)4)1) اخبار / تظاهرات طلاب عليه كشتار شيعيان در يمن

تظاهرات طلاب عليه كشتار شيعيان در يمن

طلاب تهراني در اعتراض به كشتار شيعيان در صعده، مقابل سفارت يمن تظاهرات كردند.

جمعي از طلاب تهران و ديگر اقشار مردم با شعار «الله اكبر» و «مرگ بر آمريكا» از مقابل سفارت يمن تا خيابان ولي عصر راهپيمايي كردند.
تظاهر كنندگان در مقابل سفارت يمن طي بيانيه اي نسبت به كشتار شيعيان صعده توسط دولت صنعا و رياض و سكوت تاييدآميز غرب اعتراض كرده و خواستار پايان دادن به اين جنايت شدند. حاضرين در اين تجمع طي بيانيه اي خواسته هاي خود را در پنج بند مطرح كردند. بر اساس بيانيه مذكور، اين خواسته ها به شرح زير است:
1 ـ ما منشأ اين كشتار گسترده را نه اختلافات مذهبي بلكه توطئه آمريكا و اسراييل به دست ايادي اش (عربستان و يمن) براي بدنام كردن چهره پاك اسلام در جهان و مقابله با گسترش آن مي دانيم.
2 ـ ما از نهادهاي مدني و مردم آزاده جهان مي خواهيم تا با فشار به دولت هاي خود سكوت مرگبار آن ها را شكسته و در حمايت از مردم مظلوم يمن بپا خيزند.
3 ـ ما از سازمان كنفرانس اسلامي مي خواهيم تا به وظيفه ذاتي خود عمل كرده و نسبت به حل اين مناقشه قدم بردارد.
4 ـ از دولت فخيمه جمهوري اسلامي ايران تقاضا داريم با اقدامات فوري و فشار بر دولت وابسته يمن و دولت آل سعود و سازمان ملل متحد از ادامه اين نسل كشي جلوگيري كند.
5 ـ ما نداي همدلي و هم پيماني با شيعيان مقاوم و سرافراز شمال يمن اعلام داشته و ياد شهيد حسين الحوثي را گرامي مي داريم.

درباره ی مدیریت

كالبد شكافي الحوثي ها

اشاره كشور يمن پس از اتحاد دو بخش شمال و جنوب از سال 1990 تاكنون …