خانه / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)4) یمن و حوادث آن / 6)4)1) اخبار / بیانیه ۵ اتحادیه دانشجویی درباره کشتار شیعیان یمن

بیانیه ۵ اتحادیه دانشجویی درباره کشتار شیعیان یمن

چهارشنبه، ۲۷ آبان ۱۳۸۸

5 اتحادیه بزرگ دانشجویی با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن قتل عام شیعیان یمن، تاکید کردند: دولتمردان ایرانی و اصحاب دستگاه دیپلماسی بدون واهمه از تهمت‌ها، حداکثر حمایت‌های خود را از پیروان راستین انقلاب خمینی کبیر(ره) ابراز داشته و دست از مصلحت‌اندیشی نابه‌جا بکشند.

به گزارش خبرگزاری فارس، متن کامل بیانیه دفتر تحکیم وحدت، بسیج دانشجویی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و جنبش عدالتخواه دانشجویی بدین شرح است:
ماه ذی‌الحجه الحرام ۱۴۳۰ سال پس از هجرت پیامبر بزرگوار اسلام همچون محر‌م‌الحرام این سال خونبار آغاز شده است.
گویا مستکبران عالم قصد کرده‌اند این سال را به به سال نسل‌کشی زن و کودک و پیر و جوان مسلمانان و به خصوص شاگردان مکتب مقاومت اسلامی خمینی کبیر(ره) تبدیل کنند.
پس از کشتار مردم بی‌گناه غزه در ابتدای سال قمری جاری به دست صهیونیست‌های جنایتکار، اینک رژیم دست‌نشانده و سفاک علی عبدالله صالح با قتل عام شیعیان مظلوم یمن سناریوی قداره‌کشی استکبار جهانی علیه جهان اسلام را کامل می‌کند.
شیعیان غیور یمن که بیش از آنکه شایسته عنوان زیدی باشند، به حق دلداده امام خمینی (ره) هستند و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را امام مفترض الطاعه خود می‌دانند، جرمی جز تکیه بر راه مقاومت شیعی و الگوگیری از رزمندگان حزب‌الله ندارند، جرمی که خشم آل‌سعود عنود را نیز برانگیخته تا آ‌نجا که این رژیم زورگو علنا و رسما به بهانه کمک به ارتش تا دندان مسلح علی عبدالله صالح به شیعیان صعده حمله کرده و زن و کودک و پیر این جماعت رنجیده را به خاک و خون می‌کشد.
بی‌شک ستمگری و خیره سری امثال علی عبدالله صالح و عبدالله سعودی بخشی از طرح‌ها محکوم به شکست صهیونیسم جهانی برای ایراد فشار به جبهه مستحکم مقاومت اسلامی است. جبهه‌ای که رهبرش کسی است که فرمود «اگر تمام دنیا بر علیه موضع حق من باشد، از موضع حق کوتاه نمی‌آیم.»
اما در این میان سکوت مرگبار رسانه‌ها و سیاسیون جهان در برابر این ظلم بزرگ خود ستمی مضاعف است. در حالی که بنگاه‌های خبر پراکنی غربی به سنت‌ همیشگی شان جان یکی از انسان‌ها و حتی حیواناتی که آنها صلاح بدانند را ارجح از تمامی مستضعفین می‌دانند و از پوشش اخباری چون ماجرای دردناک صعده اجتناب می‌ورزند، این بار برخی رسانه‌های عربی اسلامی هم با سکوت و یا حتی جانبداری از دول خونخوار یمن و سعودی نقشی به سزا در پازل طراحی شده از سوی سران مستکبر غربی ایفا می‌نمایند.
بدون تردید سکوت سوال برانگیز سران کشورهای اسلامی هم در تداوم مظالم عبدالله صالحی جانی علیه شیعیان ستمدیده موثر بوده است. سکوتی نابخشودنی که قطعا حاکی از موضع امت اسلامی نیست و مصداق جدایی مسیر ملوک از ملت‌ها است.
در این میان، دانشجویانی ایرانی ضمن محکوم کردن قتل عام شیعیان بیگناه یمن توسط علی عبدالله صالح و عبدالله سعودی، سکوت دول اسلامی را مصداق همکاری با زورگویان غربی جهت اجرایی کردن نقشه‌های شوم علیه جهان اسلام دانسته و عده نزدیک خشم انقلابی ملل مسلمان را به اینگونه دولت‌ها گوشزد می‌کند.
ما دانشجویان همچنین از دولتمردان ایرانی و اصحاب دستگاه دیپلماسی می‌خواهیم بدون واهمه از انگ‌ها و تهمت‌ها، ضمن ایفای نقش فعال و اصولی در پایان دادن به ماجرای کشتار شیعیان منطقه صعده یمن، حداکثر حمایت‌های خود را از پیروان راستین انقلاب خمینی کبیر (ره) ابراز داشته و دست از مصلحت‌اندیشی نا به‌جا بکشند که عاقبت حمایت ارزشمندانه مسائلی چون ماجرای غزه عاقبتی نیک دارد و تقویت جریان مستضعفین عالم را منجر می‌شود.

درباره ی مدیریت

كالبد شكافي الحوثي ها

اشاره كشور يمن پس از اتحاد دو بخش شمال و جنوب از سال 1990 تاكنون …