خانه / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)4) یمن و حوادث آن / 6)4)1) اخبار / ارتش یمن و استفاده از گازهای سمی علیه شیعیان

ارتش یمن و استفاده از گازهای سمی علیه شیعیان

منابع آگاه از به‌كارگیری گازهای سمی در حمله به استان صعده و مثله‌كردن پیكر رزمندگان شیعه به دست نظامیان یمنی خبر دادند.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری “المجالس”، منابع آگاه با اعلام این خبر تأكید كردند: ارتش یمن در حملات خود بر ضد شهروندان شیعه یمنی از گازهای سمی كه از سوی مجامع بین‌المللی ممنوع اعلام شده است، استفاده می‌كنند.
این منابع با اشاره به خشونت نظامیان یمنی در برخورد با رزمندگان شیعه، تصریح كردند: نیروهای ارتش زخمی‌ها را می‌كشند و پیكر كشته‌ها را پس از مثله‌كردن در جاده‌ها رها می‌كنند.
این افراد از مجامع بین‌المللی و سازمان‌های حقوق‌بشری جهانی خواستند دولت یمن را به‌علت این اقدامات تحت فشار قرار دهد.
پیش از این دكتر”عصام العماد” استاد دانشگاه و كارشناس یمنی فاش كرده بود: نظامیان یمن كه در حمله به مناطق شیعه‌‏نشین این كشور از به‌‏كارگیری هیچ سلاحی حتی بمب‌‏های شیمیایی ابا ندارند، پس از قتل عام شیعیان در روستاها و شهرهای استان “صعده” و مناطقی چون “الرزامات”، “حیدان”، “مران” و “آل‌‏شافعه”، پیكرهای شهدا را به‌‏طور كامل می‌‏سوزانند و سپس با بستن آنها به پشت خودروهای نظامی و با هدف ارعاب مردم، این اجساد را در كوچه و خیابان می‌‏گردانند تا به قول خودشان مایه عبرت دیگران شود و این نسل‌‏كشی به‌‏حدی رسیده كه “فهمی هویدی” روزنامه‌‏نگار سرشناس اهل‌‏سنت هم عنوان «دارفور یمن» را بر آن اطلاق كرده است.
تعدادی از رزمندگان شیعه نیز چندی پیش با صدور بیانیه‌ای در پایگاه یمنی “الاخیار” فاش كرده بودند: تعدادی از افسران و سربازان ارتش یمن به فرماندهی “علی محسن الأحمر” برادر ناتنی ژنرال “علی عبدالله صالح” رئیس‌جمهور این كشور، در جنگ دوم صعده در تاریخ هشتم آوریل 2005 پیكر پنج تن از شهدای شیعه در شهر ضحیان و طلح را سوزانده و صورت آنها را با ریختن اسید از بین برده و اجساد سوخته آنها را به همراه پیكر ده تن دیگر از شهدا به خودروهای نظامی بسته و چند كیلومتر روی زمین كشیده‌ و سپس به مدت شش ساعت زیر آفتاب شدید رها كرده‌اند.
این بیانیه همچنین با اشاره به استفاده ارتش یمن از سلاح‌های شیمیایی در مناطق آل‌الصیفی و القواری از توابع صعده، می افزاید نظامیان یمنی در این حملات40 تن از ساكنان این روستا را به شهادت رساندند اما برای جلوگیری از افشای این اقدام و اعتراض مجامع بین‌المللی پس از مدتی اجساد كشته‌شدگان را به منطقه دیگری منتقل كردند.
این بیانیه همچنین فاش كرده بود: نظامیان یمنی به پشتیبانی تعدادی تانك و بولدوزر قبرستان‌های “ذات‌السبیل” و “الرزامات” را كه پیكر بسیاری از كشته‌شدگان استان صعده در آنها دفن شده است تخریب كرده و پس از بیرون كشیدن تعدادی از اجساد آنها را با عبور تانك له كردند.
مردم یمن از ژنرال “علی محسن الاحمر” به‌علت مشابهت با ژنرال “علی حسن المجید” برادر ناتنی صدام، در به‌كارگیری سلاح‌های شیمیایی، با نام “علی شیمیایی” نام می‌برند.

درباره ی مدیریت

كالبد شكافي الحوثي ها

اشاره كشور يمن پس از اتحاد دو بخش شمال و جنوب از سال 1990 تاكنون …