خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / ‏ گفتند که دانشجویان پیرو خط شیطانند.‏

‏ گفتند که دانشجویان پیرو خط شیطانند.‏

… و لهذا ديديد كه آن روزي كه اين جوانهاي بيدار عزيز ما، اين لانة جاسوسي را گرفتند، اين شياطين به دست و پا افتادند. يكي گفت كه اينها خط شيطان هستند و دنبال اين كردند كه ما الان [ با گرفتن لانة جاسوسی ]اسير آمريكا هستيم. نه اينكه نمي فهميدند كه نه، اسير آمريكا نيستيم، مي خواستند كه ما را از استقلال بيرون بياورند و به دامن آمريكا بيندازند و قضية گرفتن اين محل جاسوسخانه براي آنها ناگوار بود، براي اينكه پرونده هاي اينها هم ظاهر مي شد.

اينهمه كوشش براي اينكه اينها را رها كنيد و بگذاريد بروند، ما در گرو آمريكا هستيم و اینکه به اين جوانهاي عزيز ما كه مي گفتند ما در خط اسلام هستيم، مي گفتند كه شما در خط شيطان هستيد، خوف اين بود كه اين پرونده ها ظاهر بشود و اين چهره هائي كه خودشان را قالب زده بودند، اين چهره ها معلوم بشود كه چطور اشخاصي بودند.

امام خمینی

صحيفه نور ج 15 صفحه 68

تاريخ سخنراني: 13/4/60

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …