خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / كمااينكه ما پشيمان‏شده‏هائى هم داريم!

كمااينكه ما پشيمان‏شده‏هائى هم داريم!

يعنى واقعاً يكى از بخشهاى تأمين كننده‏ى نيروهاى فعال ما در طول دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه‏ها بودند. بعد هم كه در همان اوائل دهه‏ى 60، وقتى بازگشائى دانشگاه‏ها انجام شد، جهاد دانشگاهى تشكيل شد كه يكى از نقاط حساس و يكى از مراكز مايه‏ى افتخار، جهاد دانشگاهى است. قبل از اينها هم در سال 58، تسخير لانه‏ى جاسوسى به دست جنبش دانشجوئى است.
حالا دانشجو به حيث دانشجو، عضو جنبش دانشجوئى است. ممكن است آن كسى كه خودش در تسخير لانه‏ى جاسوسى فعال بوده، بعد از مدتى از كار خودش پشيمان شود – كمااينكه ما پشيمان‏شده‏هائى هم داريم! خيلى از كسانى كه در جنبش دانشجوئى حضور داشتند، در برهه‏ى ديگرى، گرفتارى‏هاى زندگى و انگيزه‏هاى مختلف، ثبات قدم را از اينها گرفت – لكن حركت بزرگ مربوط به دانشجوست، كه اين حركتِ تسخير لانه‏ى جاسوسى يكى از مهمترينِ اين حركات است.

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …