خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / روایت مستند تسخیر لانه جاسوسی آمریکا

روایت مستند تسخیر لانه جاسوسی آمریکا

یک محقق و نویسنده تاریخ انقلاب خبر داد که روایت مستندی از واقعه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را در دست تدوین دارد. این اثر پژوهشی توسط حوزه هنری منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرگزار کتاب ایران(ایبنا) حسن بهشتی پور، محقق و نویسنده، هدف از این پژوهش را توجه به دیدگاه‌های بیرونی نسبت به این واقعه دانست و تصریح کرد: این اثر واقعه تسخیر لانه جاسوسی را از زبان دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، دولتمردان ایران و آمریکا در آن زمان و گروگان های آمریکایی روایت می‌کند.

وی که در یکصد و هفتاد و ششمین شب خاطره سخن می گفت، اظهار داشت: دیدگاه‌ها و تحلیل‌های مختلفی در باره واقعه تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیرو خط امام در 13 آبان سال 1358 مطرح شده که به دلیل گستردگی ابعاد آن‌ها باید تجزیه و تحلیل شوند.

این آزاده سال‌های دفاع مقدس تصریح کرد: مهم‌ترین منابع مکتوبی که تا به حال در باره این رویداد تاریخی نوشته شده و من از آن‌ها استفاده کرده‌ام، خاطرات گروگان‌های آمریکایی و مجموعه کتاب‌های اسناد لانه جاسوسی هستند.

این محقق و نویسنده، تسخیر لانه جاسوسی را انقلابی در برابر استعمار خارجی دانست و افزود: انقلاب اسلامی با این حرکت بیمه شد و بسیاری از سیاست‌های آمریکا بعد از این واقعه افشا شدند.

وی در پایان خبر داد که اثر پژوهشی‌اش در باره تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، توسط واحد تاریخ شفاهی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری منتشر خواهد شد.

حسن بهشتی پور کارشناس اقتصاد است. وی چهارم خرداد سال 1367 در شلمچه به اسارت نیروهای ارتش متجاوز صدام درآمد و پانزدهم شهریور سال 1369 به وطن بازگشت.

در یکصد و هفتاد و ششمین شب خاطره کتاب‌های منتشر شده انتشارات سوره مهر در باره دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی به نمایش و فروش گذاشته شده بودند.

شب خاطره با نمایش فیلم سینمایی “آخرین ملکه زمین” ساخته محمدرضا عرب پایان یافت. اين فيلم روايتي از مردم افغان و مسائل آن‌ها و تاثیر حمله آمريكا به كشورشان است.

یکصد و هفتاد و ششمین شب خاطره دفاع مقدس با حضور جمعی از شخصيت‌ها و مسوولان فرهنگی، رزمندگان و بسيجيان سال‌هاي دفاع مقدس، خانواده شهدا و جانبازان و اقشار مختلف مردم، عصر دوم آبان در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

درباره ی مدیریت

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …