مطالب تصادفی
Home / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)1) قهرمانان مقاومت در برابر نظام سلطه در جهان / پیامک خداحافظی مادر و فرزند بسیجی در محاصره، در «الرمادی» عراق قبل از شهادت

پیامک خداحافظی مادر و فرزند بسیجی در محاصره، در «الرمادی» عراق قبل از شهادت

پیامک وداع مادر و فرزند قبل از شهادت

به گزارش خبرنگار شبکه مردمی اطلاع رسانی(شمانیوز):   این روزها تصویری در فضای مجازی دست به دست می شود که روایت کننده یکی از رشادت های نیروهای بسیجی عراق است، مکالمه سرباز با مادرش در زمانی که در رمادی در حال محاصره بود، سرباز از مادر خود حلالیت می طلبد و خبر می دهد که شاید تا ساعتی دیگر به شهادت برسد، مکالمه ای دردناک که حاکی از شرایط سخت مقاومت و استقامت است.

این پیامک درست زمانی ارسال شده است که الرمادی کم کم در حال تسخیر توسط گروه تکفیری داعشی بود و هنوز اندک کسانی بودند که جلوی این گروه تکفیری ایستادگی کند. پیامک مربوط به سال ۲۰۱۴/۱۱/۰۹ است.

بسیجی

در پیامک فرزند خطاب به مادر نوشته است:

مادرم من الان تو رمادی محاصره شدم و اسلحمون تموم شده اگه یه ساعت دیگه زنگ نزدم حلالم کن و مواظب سجاد و زینب(بچه های رزمنده) باش.

و مادر در جواب فرزندش نوشته است:

خدا به همرات پسرم.رو تخم چشام میذارمشون. فکرشون نباش، شهادت گوارات باشه.

منبع: باشگاه خبرنگاران

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست