خانه / 13)- جریانات و وقایع کردستان در سالهای اول انقلاب / روایت مریم کاظم‌زاده همسر شهید اصغر وصالی فرمانده گروه فداکار دستمال سرخها از شب آخر مقاومت تاریخی در پاوه

همسر شهید اصغر وصالی ضمن تشکر از ابراهیم حاتمی‌کیا و بابک حمیدیان گفت: حاتمی‌کیا مظلومیت بچه‌های پاوه را به خوبی نمایش داده است.

روایت همسر شهید اصغر وصالی از شب آخر پاوه

شهید اصغر وصالی فرمانده دستمال سرخها و همسرش

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، “مریم کاظم‌زاده” همسر شهید اصغر وصالی در مراسم اکران فیلم “چ” و تقدیر از کارگردان و دست‌اندرکاران این فیلم و “مریلا زارعی” بازیگر فیلم “شیار ۱۴۳” در دانشگاه تهران اظهار کرد: از ابراهیم حاتمی‌کیا خالق “چ” و بابک حمیدیان که به خوبی توانست نقش اصغر وصالی را ایفا کند، تشکر می‌کنم.

وی افزود: حاتمی‌کیا به خوبی مظلومیت بچه‌های پاوه را نمایش داده است. شهید مسعود نعیمی دانشجوی ممتاز فیزیک دانشگاه ملی سابق (شهید بهشتی) از شهدای پاوه است که در فیلم چ در صحنه‌ای نقش وی نمایش داده شده و جا دارد از این شهید بزرگوار نیز یادی کنیم.

مریم کاظم‌زاده با اشاره به خاطراتی از همسر شهیدش، تصریح کرد: اصغر تعریف می‌کرد، شب آخر با همهٔ بچه‌ها اتمام حجت شد و تعدادی لباس کردی آماده شد و از بچه‌ها خواستیم که هرکس می‌خواهد این لباس‌ها را بپوشد و برود.

شهید اصغر وصالی فرمانده دستمال سرخها

همسر شهید اصغر وصالی تاکید کرد: ۶۰ نفر دستمال سرخ که همسرم فرمانده آن بود، به دعوت مردم پاوه به شهر آمدند اما از این تعداد تنها ۸ نفر در شب آخر مانده بودند و باقی به شهادت رسیده بودند.

پاوه کردستان مرداد 58
پاوه کردستان مرداد ۵۸

وی در ادامه بیان کرد: اصغر به آن‌ ۸ نفر گفته بود که شما به همراه اهالی بروید. اصغر می‌گفت: مسعود نعیمی آن شب بغلم کرد و گفت من تنهایت نمی‌گذارم. شهید نعیمی در آن شب به شهادت رسید.

شهید اصغر وصالی در آغوش شهید چمران

مریم کاظم‌زاده با یادی از شهید “قاسم طاهرنیا” از شهدای پاوه گفت: وی از نیروهای گارد جاوید شاه و قهرمان‌های ارتش بود که به سپاه پیوست و در پاوه به شهادت رسید.

شهدای پاسدار که به دست احزاب ضد انقلاب در پاوه اعدام گردیدند

سر بریدن ۱۸ پاسدار انقلاب اسلامی در شهر پاوه توسط ضد انقلاب وابسته به آمریکا و صهیونیسم

اشرار اسلح به پاوه حمله کرده اند و شهر را به محاصره کامل خود …