مطالب تصادفی
Home / بخش 8) براي لحظه اي تفكر / اعدام کردستان – ۱۳۵۸- اعدام مزدوران آمریکا- چریکهای فدایی، دموکراتها و کوموله که بعض آنان از سایر نقاط کشور به کردستان رفته و خواهان جدایی کردستان از ایران برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی بودند.

اعدام مزدوران جنایتکار آمریکا و صهیونیسم در کردستان- چریکهای فدایی، دموکراتها و کوموله که بعض آنان از سایر نقاط کشور به کردستان رفته و  زیر پوشش طرفداری از خلق کرد، و بامکاری نیروهای ساواکی و بعض ارتشین فراری و عوامل خانهای محلی و با جنایاتی بی نظیر و ضد انسانی در حق خلق کرد و پاسداران و نیروهای قهرمان ارتش و داوطلبان خدوم به مردم کرد، خواهان جدایی کردستان از ایران برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی بودند-  مرداد سال ۵۸ – جنایتکاران مزدوری که با دزدیدن پاسداران مجروح در بیمارستان سنندج در ماههای قبل  آنان را کشته و بدن مقدس آنان را مثله نموده بودند  و در ۲۸ مرداد ۵۸ در پاوه مردم بومی را به جرم طرفداری از انقلاب به شهادت رسانده بودند و جان و مال و ناموس آنان را در معرض تجاوز قرار داده بودند. این عکس برای تقابل با نظام جمهوری اسلامی و متهم کردن آن به اعدام ناحق توسط جهانخواران برنده جایزه پولیتزر نیز گردید اما تصویر مثله شده پاسداران به فراموشی عمدی سپرده شد.

اعدام مزدوران آمریکا در کردستان- چریکهای فدایی، دموکراتها و کوموله که بعض آنان از سایر نقاط کشور به کردستان رفته و خواهان جدای کردستان از ایران برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی بودند-  سال 58 - مزدورانی که با دزدیدن پاسداران مجروح در بیمارستان سنندج آنان را کشته و بدن مقدس آنان را مثله نموده بودند.

اعدام مزدوران آمریکا در کردستان- چریکهای فدایی، دموکراتها و کوموله که بعض آنان از سایر نقاط کشور به کردستان رفته و خواهان جدای کردستان از ایران برای به شکست کشاندن انقلاب اسلامی بودند- سال ۵۸ – مزدورانی که با دزدیدن پاسداران مجروح آنان را کشته و بدن مقدس آنان را مثله نموده بودند  و در پاوه مردم بومی را به جرم طرفداری از انقلاب به شهادت رسانده بودند و جان و مال و ناموس آنان را در معرض تجاوز قرار داده بودند،به اعدام محکوم و حکم در مورد آنان در حال اجرا میباشد..

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست

One comment

1. خدا لعنت کنه مسعود رجوی و همراهانشان رو
    حتی تیکه از این کشتار رو تو فیلم نفوذی نمایش دادند(با این که ۳۰ثانیه هم نمی شد ولی) بسیار تکان دهنده بوذ.
    ممنون از سایت عالی شما که یاد و خاطره شهدا رو زنده نگه می دارید.
    خدا قوت