مطالب تصادفی

خون شهید محمد منتظر قائم فرمانده سپاه یزد موجب رسوایی دوستان ایرانی سلطه گران آمریکایی گردید

شهید منتظر قائم فرمانده شهید سپاه یزد که قربانی خیانت لیبرالها گردید

b777(FILEminimizer)

جسد یکی از متجاوزین آمریکایی پس از سوختن و فرار مفتضحانه سایر متجاوزین

خون شهید محمد منتظر قائم فرمانده سپاه یزد موجب رسوایی دوستان ایرانی سلطه گران آمریکایی گردید

با توجه به اینکه بمباران هواپیماهای ایرانی به‌دستور بنی‌صدر خائن موجب شهادت شهید منتظرقائم شد، سؤالاتی در مورد علت صدور دستور بمباران غنائم باقی‌مانده از ارتش آمریکا مطرح شد. پاسخ این سؤالات زمانی آشکار شد که بنی‌صدر از ایران فرار کرد، در همان زمان آیت‌الله مهدوی کنی … درباره مسائلی که در کمیسیون (شورای انقلاب) مطرح شد، اظهار داشت: «یکی از مسائل، مربوط به بمباران کردن هلی‌کوپترهای باقی‌مانده و شهادت فرمانده پاسداران یزد در جریان این بمباران و بعضی حوادث دیگر که در این باره واقع شده، بوده است. شورای انقلاب ۳ نفر را مأمور بررسی این حوادث کرد تا این حوادث را پی‌گیری کنند تا ببینند ماجرای بمباران چه بوده است و چرا توجه نکردند که فرمانده سپاه پاسداران یزد شهید و عده‌ای مجروح بشوند و پاره‌ای حوادث دیگر که ذکر آن مصلحت نیست».

همچنین دانشجویان مسلمان یزدی دانشگاه تهران، خواستار محاکمه عاملین شهادت فرمانده سپاه پاسداران یزد شدند:

«برادر مجاهد محمد منتظرقائم در رکاب بت‌شکن زمان امام خمینی و در رابطه با حمله نظامی احمقانه آمریکای جنایتکار که به‌لطف خدای تبارک و تعالی در هم شکسته شد به شهادت رسید. ما این شهادت پرافتخار را به پیشگاه امام امت و ملت قهرمان ایران و همچنین خانواده محترم شهید تبریک می‌گوییم، ولی ما شهادت برادر مجاهدمان را در رابطه با یک توطئه علیه انقلاب اسلامی ایران می‌دانیم و از مقامات مسئول خصوصاً شخص رئیس جمهوری (بنی‌صدر) می‌خواهیم که چگونگی طراحی این توطئه را که منجر به شهادت این برادر رزمنده شد برای ملت رشید ایران و خانواده آن شهید روشن نمایند…».

نیم ساعت بیشتر از خبر رادیو آمریکا مبنی بر وجود اسناد در هلی‌کوپترها نگذشته بود که صحرای طبس به‌بهانه وجود مین و کماندوی خیالی بمباران می‌شود. این اقدام کاملاً خلاف اصول نظامی و همه موازین منطقی بود. گذشته از اسناد، هلی‌کوپترهایی از بین رفت که هرکدام چند میلیون دلار ارزش داشت.

رئیس جمهور بنی‌صدر در مصاحبه تلویزیونی پنج‌شنبه ۵۹.۲.۲۶ خیلی عادی با این ”فاجعه» برخورد کرد و با رد وجود هرگونه توطئه، پس از بیست روز تنها به این جمله اکتفا کرد: «مسأله در حال پی‌گیری است»! پس از بمباران هلی‌کوپترهای آمریکایی‌ها ــ که اسناد و مدارک مهمی مربوط به ادامه طرح و برنامه‌های آنها پس از انجام دادن مرحله اول عملیات در آنها بود ــ بنی‌صدر علت این اقدام را از بین بردن فرصت دوباره، برای استفاده آمریکایی‌ها از این هلی‌کوپترها اعلام کرد؛ در حالی که اگر چنین احتمالی وجود داشت، باز کردن وسایل و قطعات حساس پروازی کافی بود که آنها را از کار بیندازد. علاوه بر این اضافه شدن پنج فروند از مدرن‌ترین هلی‌کوپترهای جهان به نیروی هوایی ایران می‌توانست غنیمت جنگی بسیار خوبی باشد که با این اقدام خائنانه بنی‌صدر تحقق نیافت.

________________________________________

برخی سؤال‌های کلی:

۱ ــ نکته اساسی و مهمی که باید مورد توجه باشد این است که ارتش در زمان وقوع حمله در حالت آماده‌باش جنگی به سر می‌برده است!!

۲ ــ در اسفند ماه ۱۳۵۸ به‌دلیل عدم وجود پوشش هوایی در منطقه شرق کشور، استقرار دو دستگاه رادار به تصویب رسیده بود. این اقدام تا زمان وقوع حادثه انجام نشد. با وجود آماده‌باش نظامی، رادارهایی که در آن منطقه وجود داشته‌اند، غیرعملیاتی اعلام شدند و خبر ورود هواپیماهای آمریکایی یا اصلاً گزارش نشد و یا به این گزارش‌ها ترتیب اثر ندادند.

۳ ــ طبق امریه شماره ۲۵۶-۱۶-۱۴۱۲ مورخ ۵۹.۲.۳ (دو روز قبل از حمله آمریکا به طبس) معاونت عملیاتی پدافند هوایی مقرر شده بود آتشبارهای ضدهوایی ۲۳میلی‌متری مستقر در تهران، مشهد، شیراز، بابلسر با کلیه تجهیزات لازم به مأموریت اعزام گردند. همچنین طبق گزارشات توپهای ضدهوایی مهرآباد و پادگان منظریه نیز برداشته شد و این توپها تا تاریخ ۱۳۵۹.۲.۶ پس از انتقال از محلهای خود در انتظار و بیهوده در نقطه‌ای می‌مانند و بعداً در کمیسیون مورخه ۱۳۵۹.۲.۷ و سپس طی نامه شماره ۴۸-۲/۰۳-۴۱۲ به‌تاریخ ۱۳۵۹.۲.۱۰ تعداد آتشبارهای اعزامی تقلیل می‌یابد و بعداً کلاً دستور لغو و مسأله منتفی می‌شود، یعنی بدون هیچ‌گونه استفاده یا عملکردی، تنها در چند روز تجاوز و توطئه آمریکا، توپهای ضدهوایی از نقاط حساس و مورد توجه دور می‌شوند!

۴ ــ هلی‌کوپترهای آمریکایی در سه نوبت عصر جمعه ۱۳۵۹.۲.۵ ساعت ۵/۶ و ۵/۱۰ شب و صبح شنبه ۱۳۵۹.۲.۶ ساعت ۷ بمباران شده‌اند. این عمل پس از اعلام وجود اسناد در هلی‌کوپترها و در حالی که در دو نوبت عصر و صبح هوا روشن بوده است و همچنین در حالی که نخستین بمباران نیز به شهادت برادر محمد منتظرقائم منجر شده بود، وقوع یافته است. این بمباران بدون تردید به‌نفع آمریکا تمام شد و تجهیزات نظامی پیشرفته و اسناد محرمانه را از دسترس انقلابیون خارج کرد. در برخی از این اسناد، نام ایرانیانی که مورد اعتماد آمریکا بودند و کماندوهای آمریکایی در صورت نیاز می‌توانستند از آنها کمک بخواهند ذکر شده بود و بنابراین این افراد تمام تلاش خود را به کار بستند تا هویتشان فاش نشود. اما شهادت محمد منتظرقائم مردم و مسئولین را نسبت به وجود توطئه حساس نمود و موجب رسوایی توطئه‌گران شد.

منبع: سایت نوید شاهد به‌نقل از مرکز اسناد انقلاب اسلامی

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست