چهارشنبه , ۲۷ دی ۱۳۹۶
قالب وردپرس درنا توس
خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)17) دولت موقت و تسخیر لانه جاسوسی و سیاستهای این دولت / از نظر ایت الله شهید بهشتی مشکل دیدار مهندس مهدی بازرگان رئیس دولت موقت بازرگان با برژینسکی مشاور امنیت ملی رئیس جمهور امریکا جیمی کارتر چه بود ؟
آیت الله بهشتی
آیت الله شهید دکتر بهشتی

امنیت ملی آمریکا در الجزایر چه بود؟!

آیت الله بهشتی: در مورد ملاقات آقایان با برژینسکی هم اعتراض به اصل ملاقات منطقی نیست اگر اعتراض بوده است بدان جهت بوده که محتوای این ملاقات و مطالبی که در این ملاقات رد و بدل شده باید به اطلاع ملت یا لااقل شورای انقلاب می‌رسید .

آیت الله بهشتی
آیت الله شهید دکتر بهشتی

مشکل دیدار بازرگان با برژینسکی چه بود ؟!

آیت الله بهشتی به اتهام روزنامه میزان مرتبط به نهضت آزادی نیز پرداخت و گفت : در مورد مسئله ملاقات با نمایندگان سیاسی کشورهای دیگر همان طور که روزنامه میزان در سرمقاله چند روز پیش نقل کرده بود در سال 58 من در این مورد چنین اظهار نظر کرده ام که برای مسئولان یک کشور ملاقات با مسئولان و نمایندگان سیاسی یک کشور یک کار عادی است مگر در موارد خاصی که گاهی اصل ملاقات مضر است و باید از آن خودداری شود و در مورد ملاقات آقایان با برژینسکی هم اعتراض به اصل ملاقات منطقی نیست اگر اعتراض بوده است بدان جهت بوده که محتوای این ملاقات و مطالبی که در این ملاقات رد و بدل شده باید به اطلاع ملت یا لااقل شورای انقلاب می رسید چه خوب است حالا که یک سال و چند ماه از آن گذشته عین مطالب آن منتشر شود تا زمینه ای برای سوء‌ظن نسبت به این آقایان نیز باقی نماند.(4)

1- کیهان ، 30 بهمن 1359 ، صفخه 11

2-  جمهوری اسلامی ، 30 بهمن 1359 ، صفحه 8