مطالب تصادفی
Home / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)7) اسلام آمریکایی / الف - تکفیریهای متحجر و مزدور آمریکا و صهیونیسم / اسلام آمریکایی: سفارش مفتی وهابي به شورشیان سوریه: برای نجات جان خود “کشف عورت” کنید!

سفارش مفتی وهابي به شورشیان سوریه: برای نجات جان خود “کشف عورت” کنید!

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ ثور ۱۳۹۳

تکفیریهای مزدور و متحجر

“عمرو عاص” در جریان جنگ صفین در برابر مولاي متقيان، حضرت علي (ع) کشف عورت کرد و اين اقدام وي باعث شد که آن حضرت از او روي برگرداند و بدين ترتيب “عمرو عاص” از مرگ نجات يافت.

به گزارش آوا به نقل از شیعه آنلاین، اخبار رسیده از عربستان سعودی حاکی از آن است که «ناصر العمر» از مفتی هاي سرشناس عربستان سعودي در یک اظهارنظر مضحک و سخيف گفت: اگر نیروهای مجاهد در عراق و شام گرفتار شیعیان شدند، بهتر است براي رهايي از آنان (شيعيان) کشف عورت کنند، زیرا که “عمرو عاص” این کار را جلوی پیشوای شیعیان “علي”(ع) انجام داد و جان خود را نجات داد.

وي در ادامه افزود: بر رزمندگان مجاهد واجب است که جلوی رافضي ها کشف عورت کنند تا که بتوانند جان خود را نجات دهند.

لازم به ذکر است که “عمرو عاص” در جریان جنگ صفین در برابر مولاي متقيان، حضرت علي(ع)، کشف عورت کرد و اين اقدام وي باعث شد که آن حضرت از او روي برگرداند و بدين ترتيب “عمرو عاص” از مرگ نجات يافت.

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست