مطالب تصادفی

گزارشگر : رسانه ایران

اکثریت تروریست های خارجی در سوریه انگلیسی هستند

american forces

یک فرمانده گروه های مسلح مخالف دولت سوریه گفت که شهروندان انگلیسی اکثریت تروریست های خارجی را که به گروه هایی افراطی پیوسته اند، تشکیل می دهند.به گزارش ایرنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی عبدالاله البشیر یکی از فرماندهان گروه های معارض دولت سوریه افزود: بیش از ۶۰ درصد تروریست های بیگانه که به گروه موسوم به داعش پیوسته اند، شهروند انگلیس هستند.داعش به درجه ای از افراطی گری و خشونت رسیده که سازمان القاعده، با محکوم کردن اقدامات این گروه، از آن خواسته است که از خاک سوریه خارج شده و به عراق بازگردد.یک دادگاه انگلیس به تازگی “مشدور چوهدری” ۳۱ ساله شهروند انگلیس را به اتهام سفر به سوریه به منظور پیوستن به گروه های تروریستی محکوم کرد که اولین شهروند این کشور به شمار می رود که به علت ارتکاب چنین جرمی، محکوم شده است.

البشیر که فرمانده شورای عالی نظامی معارضان سوری است در نامه ای به روزنامه ˈتایمزˈ چاپ لندن نوشت که اکثر افراد بیگانه که به داعش پیوسته اند، نخست از شهروندان انگلیس و سپس از کشورهای فرانسه، آلمان و بلژیک هستند.وی در این نامه اعتراف کرد که بیشتر کسانی که در خاک سوریه دست به ارتکاب اعمالی مانند بریدن سر و کشتار می کنند، شهروندان انگلیس هستند.البشیر در ادامه این نامه با هشدار دادن در باره رسیدن اقدامات تروریستی به خاک انگلیس، از دولت این کشور خواستار کمک تسلیحاتی به گروه های مخالف برای رویارویی با داعش شد.به نوشته روزنامه تایمز با آنکه دولت انگلیس، سلاح های غیرمرگبار مانند تجهیزات و دستگاه های مخابراتی در اختیار مخالفان گذاشته است، اما به علت نگرانی از رسیدن آن به دست گروه های تندرو، از ارسال سلاح برای این گروه ها خودداری کرده است.شمار شهروندان انگلیسی که در ۲ سال گذشته به منظور شرکت در جنگ علیه دولت سوریه به خاک این کشور رفته اند به ۴۰۰ تن می رسد که حدود ۲۰ تن از آنها در درگیری های سوریه کشته شده اند.

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست