مطالب تصادفی
Home / بخش 8) براي لحظه اي تفكر / برای لحظه ای تفکر- 100 – پختن سر دو سرباز سوری توسط تکفیریهای تحت حمایت آمریکا و صهیونیسم

به نظر می‌رسد که جنایات گروه‌های تکفیری در سوریه پایانی ندارد و هر روز گوشه‌ای از جنایات این گروه‌ها برملا می‌شود.

پختن سر دو سرباز سوری توسط  تکفیری تحت حمایت آمریکا و صهیونیسم

پختن سر دو سرباز سوری توسط تکفیری تحت حمایت آمریکا و صهیونیسم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دمشق، در تازه‌ترین جنایات این گروه‌ها، شبکه‌های اجتماعی اینترنتی اقدام به انتشار تصاویری از گروه تروریستی «جبهه النصره» کرده‌اند که در آن نشان داده شده، عناصر این گروه تکفیری پس از جدا کردن سر دو نفر از نیروهای ارتش سوریه در حمله به زندان مرکزی درعا واقع در جنوب سوریه اقدام به پختن آن روی آتش می‌کنند.

این شبکه‌های اجتماعی اینترنتی ذکر نکرده‌اند که هدف از این اقدام عناصر النصره چیست؟

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست

1. به امید نابودی داعش انشالله