چهارشنبه , ۲۶ مهر ۱۳۹۶
قالب وردپرس درنا توس
در نمازم خم ابروی تو در یاد آمد. حالتی رفت که محراب به فریاد آمد

پيام امام خمینی به ملت ايران پیرامون تشكيل جلسه شوراى امنيت درباره گروگانهای جاسوس به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام

زمان: 6 آذر 1358/7 محرّم 1400.

مكان: قم.

موضوع: جلسات شوراى امنيت براى رسيدگى به مسئله جاسوسان امريكايى.

مخاطب: ملت ايران.

صحيفه امام، ج‏11، ص: 135

در نمازم خم ابروی تو در یاد آمد. حالتی رفت که محراب به فریاد آمد

بسم اللَّه الرحمن الرحيم.

اين روزها زمزمه آن است كه «شوراى امنيت» (1) براى رسيدگى به امر گروگانها، كه نزد ملت ما جاسوسى آنها ثابت است، تشكيل شود. آقاى كارتر پس از مانور سياسى و نظامى، راضى شده‏اند كه شوراى امنيت فقط براى رسيدگى به اين امر تشكيل شود. غافل از آنكه ملت ما مى‏دانند كه هر شورايى يا محكمه‏اى كه تحت نفوذ مستقيم امريكا تشكيل شود از اول رأى آنان ديكته شده است، و محكوميت ملت مظلوم ما مورد استقبال آنان است. ملت ما با «شوراى امنيت» فرمايشى كه از اول تكليف آن معلوم شده موافق نيست. رسيدگى به امر شاه مخلوع و امر جاسوسان در مركز جاسوسى، جز در ايران امكان ندارد، زيرا علائم و شواهد جرم در ايران است و قابل انتقال به غير ايران نيست. ما قريب صد هزار شهيد داديم و چندين ميليون شاهد و بيش از صد هزار معلول داريم كه امكان ندارد به خارج روند و عَرضه شوند و شهادت دهند؛ علاوه بر پرونده‏هاى بسيارى كه در اينجا است. و رسيدگى به امر لانه جاسوسى بايد در همان محلِ به اصطلاح «سفارت» صورت گيرد، زيرا شواهد جرم در همان محل است. با توجه به مراتب فوق، تشكيل هر محكمه يا شورايى، بر خلاف موازين قضايى و از نظر ملت ما مردود است.

لانه جاسوسی گروگان

ملت عزيز ما بايد بدانند كه در اين ميدانْ پيروز، و به خواست خداوند تعالى و با اتكا به‏

قدرت اسلام وايمان، نقشه‏هاى شوم قدرتمندان يكى پس از ديگر نقش بر آب خواهند شد. من براى چندمين بار تكرار مى‏كنم كه در اين امر حياتى قشرهاى ملت، با هر مسلكى كه دارند و با هر فكر سياسى يا مذهبى كه دارند، لازم است وحدت خود را حفظ نموده، و عليه جنايات بيشمار دولت امريكا موضعى خصمانه گرفته؛ و اشكال تراشى و تفرقه اندازى، كه به سود دشمنان كشور ماست، نباشد. والسلام على عباداللَّه الصالحين ..

– 6 آذر 58/7 محرم الحرام 1400.

– روح اللَّه الموسوى الخمينى.

(1)- قدرتمندترين ارگان سازمان ملل متحد كه داراى پنج عضو دائمى (امريكا، انگليس، شوروى [روسيه‏]، فرانسه و چين) و ده عضو غير دائمى است. آراى اين شورا معمولًا با نظر و صلاحديد اعضاى دائمى- كه داراى حق وِتُو هستند، و در رأس آنها امريكا است- صادر مى‏شود.

صحيفه امام، ج‏11، ص: 136