Home / بخش 6) آمریکا و نظام سلطه / 6)10) پیرامون نظام آمریکا و تاریخ آن و حوادث مهم، مصاحبه ها ، مقالات، اظهار نظرها و اخبار / یکی از سناتورهای کنگره کشور دزدان دریایی که به ناخدای سرنگون کننده هواپیمای مسافربری ایران، مدال ملی کشور گاوچرانان آدمکش را دادند و دو بمب اتم در دو شهر مسکونی منفجر نمودند دانشجویان پیرو خط امام را به دلیل انتخاب مترجم آنان بعنوان نماینده ایران در سازمان ملل، تروریست نامیدند.

حمید ابوطالبی تروریست است

سناتور ارشد جمهوری خواه انتخاب «حمید ابوطالبی» به عنوان سفیر جدید ایران در سازمان ملل را عصبانی کننده توصیف کرد.

دانشجویان پیرو خط امام در حال شعار بر علیه آمریکا

8YXXLLGQ

به گزارش جهان به نقل از فارس به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس ، سناتور «تد کروز» روز سه شنبه با تاکید بر اینکه تلاش خود را می‌کند تا از ورود «ابوطالبی» سفیر جدید ایران در سازمان ملل جلوگیری کند گفت ایران یکی از گروگانگیران سابق سفارت آمریکا در تهران را برای خدمت به عنوان سفیر خود در سازمان ملل برگزیده است.

سناتور گاوچران و کابوی هفت تیر کش که دانشجویان پیرو خط امام را تروریست نامید

90f1c79f18623ee198ef7ebd676e36af

کروز همچنین گفت این عصبانی کننده است که ایران حمید ابوطالبی را که عضوی از انجمن دانشجویان مسلمان بوده که ۵۲ آمریکایی را ۴۴۴ روز گروگان گرفته‌اند به عنوان نماینده دائم و جدید خود در سازمان ملل برگزیده و به دنبال اخذ روادید برای وی است.

این سناتور جمهوریخواه ایالت تگزاس در ادامه تصریح کرد وی در حال ارائه طرحی است که از ورود ابوطالبی به آمریکا جلوگیری می‌کند.

وی که در سنای آمریکا سخنرانی می‌کرد افزود: این خلاف وجدان است که به نام پروتکل دیپلماتیک بین‌الملل، ایالات متحده مجبور باشد از یک فرد خارجی میزبانی کند که بی‌رحمی[1] خود را بدون توجه به جایگاه دیپلمات‌ها هنگامی‌که آنها در کشورش بودند[2]، نشان داده است. این شخص یک تروریست شناخته شده است.

به نوشته آسوشیتدپرس حمید بابایی یکی از سخنگویان دفتر ایران نزد سازمان ملل هیچ اظهار نظری درباره انتخاب جدید ایران برای دفتر نیویورک ابراز نکرد.

حمید ابوطالبی در دوران مترجمی برای دانشجویان پیرو خط امام

کروز در ادامه گفت که ابوطالبی به عضویتش در گروه دانشجویان پیرو خط امام اصرار دارد و هنوز عکس ابوطالبی در وب‌سایت مربوط به آنها برای گرامیداشت تسخیر سفارت وجود دارد.

این سناتور جمهوریخواه گفت طرح وی رئیس جمهور را ملزم می‌کند تا از ارائه روادید به یک متقاضی ورود به سازمان ملل جلوگیری کند در صورتیکه رئیس جمهور تعیین کند این شخص در فعالیت تروریستی مشارکت داشته است. کروز همچنین گفت تلاشی از جانب هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه وجود دارد تا این طرح سریعا تصویب شود.

وی همچنین انتخاب ابوطالبی توسط حسن روحانی رئیس جمهور ایران را توهینی عامدانه و تحقیرآمیز توصیف کرد که گفت‌وگوهای مداوم دولت اوباما با ایران درباره برنامه هسته‌ای را زیر سوال می‌برد.

از سوی دیگر «جان مک‌کین» سناتور جمهوریخواه ایالت آریزونا نیز انتخاب ابوطالبی را اقدامی واقعا تهاجمی از جانب ایران توصیف کرد.

حمید ابوطالبی که سالهای سفیر ایران در کشورهای اروپایی بوده است و بارهای در سالهای قبل به آمریکا و سازمان ملل رفته است حاب برای بازی جدید دزدان دریایی حاکم بر آمریکا برای بهانه سازی برگزیده شده است.

بر اساس این گزارش، «سامانتا پاور» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل قرار است امروز چهارشنبه در یکی از کمیته‌های مجلس نمایندگان درباره بودجه درخواستی دولت اوباما گزارش‌دهی کند. احتمالا وی در این جلسه با سوالاتی درباره اینکه آیا دولت اوباما از صدور روادید برای ابوطالبی جلوگیری می‌کند یا خیر روبرو خواهد شد.

ابوطالبی پیش از این سفیر ایران در ایتالیا، بلژیک و استرالیا بوده است. وی از اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی و اندکی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران فعالیت‌های دیپلماتیک خود را آغاز کرده است.

[1] – این نواده کابوهای آمریکایی که جز غارت و جنایت  و نسل کشی در تاریخ کشورشان چیزی وجود ندارد سخن از رحم و بی رحمی میکند و بیان  نمیدارد که جاسوسان به گروگان گرفته شده چه نقشی در کشتار مردم ایران در دوران انقلاب داشتند و بیان نمی دارد که دانشجویان این جاسوسان بی شرافت را برای بردن شاه این نوکر بی اختیار پس از کشتار 000/70 هزار ایران به آمریکا به گروگان گرفته بودند و حال این نماینده کنگره جنایتکاران جنگ ویتنان از رحم و بی رحمی سخن میگوید.

[2] – و مشغول کودتا و جنایت و بر پایی انواع توطئه و ایجاد اختلاف و براندازی بودند.

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست