خانه / بخش 14) افاضات ضد انقلابی / 14)1) صادق زیبا کلام و افاضات عالمانه و مدبرانه! / نسخه وکیل مدافع شیطان بزرگ برای حل همه مشکلات! برای ارتباط با آمریکا باید ایدئولوژی انقلاب اسلامی و توجه به سرنوشت سایر مسلمانان را کنار بگذاریم و خود را پرچمدار یک نبرد تاریخی ندانیم!

زیباکلام در مناظره با علی غلامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در موضوع «رابطه با آمریکا» یک بار دیگر نقش وکیل مدافع شیطان بزرگ را بازی کرد!
زیباکلام که گویا جای گرگ و میش را در رابطه آمریکا و ایران اشتباه گرفته، در اظهاراتی مدعی شد: در این 35 سال گذشته یکسری مطالب به آمریکا نسبت داده شده است که بخشی از آنها درست، بخشی تحریف و بخشی دروغ است. ما چرا عنوان نمی‌کنیم که ما چه کردیم که آمریکا در قبال آن با ما چنین رفتاری می‌کند!

وی حمایت آمریکایی‌ها از رژیم صدام در جنگ هشت ساله و جنایاتی مانند استفاده از سلاح شیمیایی با حمایت آمریکا علیه ایران را دروغ خواند و گفت: من روزی معتقد بودم که آمریکاستیزی درست است چرا که مبارزه با امپریالیسم را در اولویت می‌دانستم اما امروزه ذهنم بازتر شده است و اصول دیگری برای من ارزشمند است!

زیباکلام گفت: مهمتر از مبارزه با غرب و شرق برگزاری انتخابات آزاد، تامین حقوق شهروندی و آزادی مطبوعات است. بنده معتقدم اینها مهمتر از آمریکاستیزی است. مهمتر از مبارزه با آمریکا حاکمیت قانون است تا حقوق معترضین پایمال نشود.
وی توضیح نداد که مخالفت با استکبار و ایستادگی در برابر زورگویی‌های شیطان بزرگ، چه تعارضی با حقوق شهروندی و انتخابات آزاد و آزادی مطبوعات و … دارد؟!

زیباکلام در ادامه سخنان خود دشمنی با آمریکا را علت همه مشکلات و موانع کشور دانست و گفت: 20 میلیارد دلار که قطر از حوزه گازی مشترک با ما برداشت کرده بدین معنی است که منافع ملی ما به یغما رفته است و این از ضررهای آمریکاستیزی است. حال کسانی که احمدی‌نژاد را معجزه هزاره سوم عنوان می‌کردند مشکلات کنونی کشور را سوءمدیریت می‌دانند و نه تحریم و دشمنی با آمریکا، اما بنده می‌گویم علت اصلی مشکلات آمریکاستیزی است.

زیباکلام پس از آنکه مدعی شد از آمریکا و سیاست‌هایش دفاع نمی‌کند(!!)، نسخه دست برداشتن از ایدئولوژی را برای جمهوری اسلامی پیچید و گفت: مسئولان ما معتقدند که یک نبرد تاریخی بعد از انقلاب اسلامی به وقوع پیوسته که جمهوری اسلامی نیز پرچمدار این نبرد تاریخی است و باید بگویم که با این دیدگاه هیچگاه ما نمی‌توانیم با آمریکا آنگونه که باید رابطه داشته باشیم. در این قضیه جزئیات مهم نیست بلکه مسئله نگاه کلان است و آن ایدئولوژی ما با آمریکاست که یک تضاد غیرقابل حل است.

وی در خاتمه در اظهارنظری مضحک، آمریکاستیزی را در بلندمدت مخالف و متعارض با آرمان‌های امام(ره) دانست و گفت: آیت‌الله هاشمی تلاش می‌کرد در زمان ریاست جمهوری‌اش تنش‌زدایی را با غرب و آمریکا انجام دهد اما در این حوزه نتوانست اما توانست با عربستان رابطه خوبی برقرار کند.

من آمریکا را خیلی خیلی دوست دارم و برای ارتباط با آن سی سال است شب و روز خواب خوش میبینم!

صادق زیبا کلام یکی از باقیماندگان نسل لیبرالهای منقرض شده ایرانی در حالی که فراموش نموده است که امام فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است، بیان داشت : شعار مرگ بر آمریکا مهم نیست؛ سیاست پشت این شعار مهم است! / 30 یا 35 سال پیش «مرگ بر آمریکا» اعتبار زیادی داشت. آن زمان امثال چه‌گوارا به عنوان قطب مبارزه با امپریالیست، بر افکار عمومی حکومت می‌کردند. اما پس از گذشت این زمان معیارهای جهان تغییر کرده است.

i love usa