خانه / بخش 14) افاضات ضد انقلابی / 14)1) صادق زیبا کلام و افاضات عالمانه و مدبرانه! / اظهارات عجیب متفکر بزرگ صادق زیباکلام : رضا خان فقط خدمت و خدمت و خدمت کرد!

اظهارات عجیب متفکر بزرگ صادق زیباکلام : رضا خان فقط خدمت و خدمت و خدمت کرد!

اظهارات عجیب صادق زیباکلام : رضا خان فقط خدمت و خدمت و خدمت کرد!

صادق زیباکلام در پاسخ به سخنان عباس سلیمی‌نمین در مناظره تلویزیونی، در سخنانی عجیب گفت: “سلیمی نمین و دوستانش می گویند رضاخان خائن بوده و عامل انگلیس بوده، او مستبد بود و هرچه که بود، جز خدمت و خدمت و باز هم خدمت دستاورد دیگری نداشت!”.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قربونت برم! جانا سخن از دل ما میگویی!

صدای شیعه : صادق زیباکلام، یکی از اعضای جبهه اصلاحات مدعی شد که اقدامات رضاخان “به جز خدمت دستاورد دیگری نداشته است”!

شب گذشته در برنامه “سیاست ایرانی” که از شبکه چهار سیما پخش می‌شود، سید محمود کاشانی؛ دکترای حقوق و پسر آیت الله کاشانی، سید مصطفی تقوی؛ پژوهشگر تاریخ معاصر ایران، عباس سلیمی نمین؛ مسوول دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران، صادق زیبا کلام؛ پژوهشگر و عضو هیات علمی دانشگاه تهران و خسرو معتضد؛ تاریخ نگار حضور داشتند.

موضوع برنامه و بحث مهمان‌ها، ملی شدن صنعت نفت و بررسی نقش مصدق و آیت الله کاشانی در این اتفاق تاریخی بود.

علاوه بر تعدد مهمانان، یکی از نکات جالب توجه این برنامه بخشی بود که زیباکلام و سلیمی‌نمین به مجادله با هم پرداختند.

563029_343997972399899_1912563293_n

ابتدا سلیمی نمین خطاب به برخی سخنان زیباکلام گفت: “بعضی‌ها در داخل کشور تلاش مذبوحانه‌ای برای تطهیر چهره افراد خائن و تبرئه عوامل وابسته به انگلیس و بیگانه در آن دوران می کنند.”

زیبا کلام هم در پاسخ به سلیمی‌نمین، در اظهاراتی عجیب گفت: “سلیمی نمین و دوستانش می گویند رضاخان خائن بوده و عامل انگلیس بوده، او مستبد بود و هرچه که بود، جز خدمت و خدمت و باز هم خدمت دستاورد دیگری نداشت”.

این سخنان عجیب از سوی زیباکلام با واکنش برخی فعالان سیاسی روبرو شده است.

من آمریکا را خیلی خیلی دوست دارم و برای ارتباط با آن سی سال است شب و روز خواب خوش میبینم!

صادق زیبا کلام یکی از باقیماندگان نسل لیبرالهای منقرض شده ایرانی در حالی که فراموش نموده است که امام فرمودند آمریکا شیطان بزرگ است، بیان داشت : شعار مرگ بر آمریکا مهم نیست؛ سیاست پشت این شعار مهم است! / 30 یا 35 سال پیش «مرگ بر آمریکا» اعتبار زیادی داشت. آن زمان امثال چه‌گوارا به عنوان قطب مبارزه با امپریالیست، بر افکار عمومی حکومت می‌کردند. اما پس از گذشت این زمان معیارهای جهان تغییر کرده است.

i love usa