خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)18) دسته‌بندی نشده / شیطان بزرگ از کدامین ظلم ملت ایران باید گذشت کند؟ بیانیه کانون همبستگی فرزندان شاهد درباره مصاحبه آیت الله صانعی با روزنامه نیویورک تایمز

تاریخ انتشار: دوشنبه, 25 آذر 1392

در پی مصاحبه آیت الله صانعی با روزنامه نیویورک تایمز  کانون همبستگی فرزندان شاهد به نمایندگی از 24 تشکل شاهد عضو درخصوص بخشیدن جنایات آمریکا! بیانیه در پاسخ به ایشان صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری، تحلیلی باز انتخابات، متن بیانیه که به باز انتخابات ارسال شده است به شرح زیر است.

8c28f5df93a7d8e16f87e133d6e82c25

جناب آیت الله صانعی آیا واقعا فراموش کرده اید؟!

“يكى از سياستهاى اساسى‌مان قطع رابطه‌ى با آمريكاست. هرگز هم نگفتيم ما تا ابد قطع رابطه خواهيم بود؛ نه، هيچ دليلى ندارد كه تا ابد قطع رابطه با هر كشورى، با هر دولتى داشته باشيم. مسئله اين است كه شرائط اين دولت به گونه‌اى است كه رابطه‌ى با او براى ما ضرر دارد. انسان رابطه را با هر كشورى به دنبال تعريف يك منفعتى ايجاد ميكند؛ آنجائى كه براى ما منفعت ندارد، دنبال رابطه نمي رويم؛ حالا اگر ضرر داشت، به طريق اولى دنبال رابطه نميرويم.

مي نشينند آقايان وراجى كردن و حرف زدن و استدلال كردن كه، نبود رابطه‌ى با آمريكا براى ما مضر است. نه آقا! نبود رابطه‌ى با آمريكا براى ما مفيد است. آن روزى كه رابطه‌ى با آمريكا مفيد باشد، اول كسى كه بگويد رابطه را ايجاد بكنند، خود بنده هستم.”

«بیانات مقام معظم رهبری در دیدار دانشجويان دانشگاه‌هاى استان يزد 13/10/1386»

در پی مصاحبه جناب آیت الله صانعی با روزنامه نیویورک­ تایمز که در آن «دولت مردان ایران و آمریکا و سایرین» را به گذشت از هم و زندگی دوستانه دعوت کرده اند! کانون همبستگی فرزندان شاهد به نمایندگی از 24 تشکل فرزندان شاهد عضو، وظیفه دانسته است نکاتی را (درخصوص مطالب مطرح شده در این مصاحبه) در جهت انجام تکلیف انقلابی خود خدمت مردم شریف و مقاوم ایران معروض دارد:

1-  اولین سوالی که ذهن مخاطب را به خود مشغول می کند این است که جناب آیت الله صانعی از چه جایگاهی این پیشنهاد را ارائه نموده اند؟ آیا ایشان از طرف ملت شهید پرور و مقاوم ایران وکالت دارند؟ در واقع چه جایگاهی در کشور عزیز ما ایران حق دارد چنین پیشنهاداتی را ارائه کند؟

2-  به فرض که ایشان خود را در جایگاهی ببینند که از ملت ایران بخواهند تا آمریکای جهان خوار را بعد از 60سال ظلم و ستمی که بر این ملت روا داشته، ببخشند؛ آیا ایشان قبل از ارائه این پیشنهاد لیست جنایت های امپریالیسم آمریکا علیه ملت ایران را در ذهن خود مرور کرده اند؟ آیا واقعا ایشان بر این اعتقادند که ملت غیور و شهادت طلب ایران می تواند جنایت های امپریالیسم آمریکا را (قریب به شش دهه گذشته که هنوز هم ادامه دارد) نادیده گرفته و گذشت کند؟ آیا در لیست جنایت های آمریکا (اگر در خاطر ایشان هست!) اثری از سازمان ساواک نیز مانده است؟ آیا ایشان تحقیر ملت ایران در تصویب قانون کاپیتولاسیون، تفرقه های قومیتی در کشور، حمایت از سازمان تروریستی منافقین را از یاد برده اند؟ آیا کسی هست که ایرانی باشد و هشت سال جنگ تحمیلی علیه این ملت را که با حمایت آشکار آمریکا به وقوع پیوست را فراموش کرده باشد؟ آیا ایشان شلیک موشک ناو آمریکایی به هواپیمای ایرباس مسافربری ایران و شهادت 290 نفر بی گناه را فراموش کرده اند؟ موارد ذکر شده تنها گوشه ای از جنایات آمریکای منفور درجهان است که نسبت به ایران عزیز و هموطنانمان روا داشته است. جناب آیت الله صانعی آیا هنگام ارائه پیشنهاد بعید خود، هیچ یک از موارد ذکر شده از خاطر شریفتان نگذشت؟

3- به فرض که ملت ایران تمامی ظلم های آمریکا در طول شصت سال گذشته را فراموش کند و آنها را ببخشد، جناب آقای صانعی می بایست به این سؤال پاسخ گویند که شیطان بزرگ از کدامین ظلم ملت ایران باید گذشت کند؟ آقای صانعی در ذهن خود کدامین گناه ملت ایران را مرور کرده اند که پیشنهاد گذشت به آمریکایی ها را داده است؟ آیا دفاع شصت ساله ملت مظلوم ایران در برابر اقدامات ددمنشانه امپریالیسم آمریکا از نظر آقای صانعی جرم است که نیاز به گذشت داشته باشد؟ کاش ایشان این مسئله را برای ما باز می نمودند.

کربلای حسینی مرقد سالار شهیدان

رنگ سرخ پرچم نصب شده بر فراز بارگاه حسینی نشانگر خط سرخ حسینی و خط مقاومت در برابر مستکبران و سلطه گران جهانی است

ملتی که در راستای اعتلای ایران اسلامی بارها متحمل صدماتی شده و یا عزیزان خود در این راه تقدیم کرده است، هرگز حاضر نمی شود با توصیه های نامسئولانه و بی دلیل ، آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراموش کرده و ظلم های روا داشته شده را ببخشد. به زعم این ملت شهید پرور که در طول چهار دهه گذشته در همه صحنه های سخت و تاریخ ساز، تنها و تنها چشم به سخنان گهربار جایگاه استوار ولایت مطلقه فقیه داشته، تنها جایگاهی که حق ورود به این مسئله دارد، مقام عظمای ولایت است.

والسلام علی من اتبع الهدی

کانون همبستگی فرزندان شاهد

از سوی رهبر انقلاب سیاست‌های ‌کلی جمعیت ابلاغ شد

از سوی رهبر انقلاب سیاست‌های ‌کلی جمعیت ابلاغ شد حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر معظم …