خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)6) طبس و حمله نظامی آمریکا / 2)6)1) اخبار و مطالب مرتبط با واقعة طبس و تهاجم نیروهای نظامی آمریکا به ایران / حجت‌الاسلام فخرزاده به تسنیم خبر داد: انتشار اولین کتاب پژوهشی درباره “تسخیر لانه جاسوسی” بعد از ۳۴ سال

لانه جاسوسی گروگان

خبرگزاری تسنیم: مسئول واحد تاریخ شفاهی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی از انتشار اولین کتاب پژوهشی در خصوص ماجرای «تسخیر لانه جاسوسی» تا پایان تابستان سال جاری خبر داد و گفت: این کتاب جای خالی پژوهش در رابطه با این واقعه را پر می‌کند.

حجت‌الاسلام سعید فخرزاده، مسئول واحد تاریخ شفاهی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به آثار در دست تألیف این دفتر، از چاپ اولین کتاب پژوهشی در خصوص ماجرای «تسخیر لانه جاسوسی» خبر داد و گفت: موضوع تسخیر لانه جاسوسی با وجود تأثیرگذاری آن بر روند انقلاب و با وجودداشتن ابعاد گسترده جهانی، تاکنون از منظر علمی و پژوهشی مورد بررسی قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به همین ضرورت تصمیم گرفتیم تا در دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری به این موضوع بپردازیم. کار نگارش این کتاب برعهده آقاپور، از نویسندگان و پژوهشگران، است. سعی شده در این اثر نگاه نویی به این موضوع داشته باشیم. تا به حال کتاب جامعی در این رابطه نوشته نشده است، دفتر ادبیات انقلاب تلاش می‌کند تا با تدوین این اثر تا حدودی ضعف‌های موجود را برطرف کند.

مسئول واحد تاریخ شفاهی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی به جزئیات این اثر اشاره کرد و یادآور شد: علاقه‌مندان و پژوهشگران با مراجعه به این کتاب، می‌توانند به کوچک‌ترین جزئیات در این واقعه را پی ببرند. منابع اصلی مطالب این کتاب از اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی و خاطرات افراد تشکیل شده است. در این میان هم خاطرات دانشجویان خط امام(ره) که در این واقعه حضور داشتند، جمع‌آوری و استناد شده و هم در مرحله بعدی از خاطرات و گفته‌های حاضران در لانه که از طریق رسانه‌های غربی بارها بیان شده، استفاده شده است.

فخرزاده به سبک نوشتاری کتاب اشاره کرد و گفت: مطالب این اثر از مجموع خاطرات جمع‌آوری شده و در ادامه با ساختاری پژوهشی نوشته شده است. در پایان اثر نیز بخشی از اسناد و مدارک مربوط به این حادثه ذکر شده است.

argo iran u.s.a hostages embassy 1979 2013 hollywood oscar ben affleck canada rescue mission

خاطره‌ای از حضرت امام خمینی رحمه‌الله راجع به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را به روایت رهبر انقلاب

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در …