خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)3) خاطرات و مصاحبه های دانشجویان پیرو خط امام / 2)3)2) خاطرات دانشجویان پیرو خط امام / پوریزدان پرست از دانشجویان پیرو خط امام در تسخیرلانه جاسوسی: آمریکا به دنبال غارت جهان و نابودی تمدن و فرهنگ اسلامی است

سید محمد هاشم پوریزدانپرست

پوریزدان پرست از دانشجویان پیرو خط امام در تسخیرلانه جاسوسی گفت: آمریکا به دنبال تسلط بر جهان، غارت منابع نفت و سرکوب ما و نابودی تمدن و فرهنگ اسلامی است.

پوریزدان پرست در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در شیرا،ز گفت: ما استکبار ستیزی را با انقلاب آغاز کردیم، یعنی بیرون کردن نوکر آمریکا از کشور و شروع آن با لانه جاسوسی نبود.

این استاد دانشگاه افزود: انقلاب ضد آمریکایی بود و شاه نوکر آمریکا بود و استکبار جهانی از او حمایت می‌کرد.

وی ادامه داد: متاسفانه بعضی از افراد خامی می‌کنند و مذاکره به معنی تسلیم شدن و دست از اصول برداشتن نیست.

پوریزدان پرست گفت: مذاکره برای احقاق حق است، بعید است آمریکایی‌ها تن به برداشتن تحریم ها و قبول روابط متقابل عادلانه و محترمانه بدهند و آنها به دنبال غارت جهان، به دنبال تسلط بر جهان، غارت منابع نفت ما و سرکوب ما و نابودی تمدن و فرهنگ اسلامی ما هستند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: حفظ نظام جمهوری اسلامی، پیشرفت فنی، علمی و تکنولوژی آن، قدرت فرهنگی و هنری این‌هاست که اکنون صحنه مبارزه است و هر جوان که اختراعی بکند، ابداعی بکند، مسیری را باز کند، مشکلات اقتصادی و فرهنگی را حل کند، فیلم‌ها و سریال‌های خوبی بسازد، بزرگترین کار را در رابطه با امپریالیسم ستیزی و نپذیرفتن سلطه گری جهانی انجام داده است.

پوریزدان پرست گفت: درست در روزهای مذاکره عوامل مزدور آمریکا در مرز سراوان 14 مرزبان شجاع ما را به شهادت می رسانند و در روزهای آینده نیز منتظر بقیه جنایات آنان هستیم مگر اینکه با قدرت با آنان برخورد کنیم.

دانشجو پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی خاطرنشان کرد: این امر مستلزم حضور شجاعانه مردم در حمایت از مذاکره کنندگان و اعلام موضع قدرتمند آنان در برابر امپریالیسم و استکبار آمریکاست.

عبدالحسین روح الامینی: 13 آبان و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا رویدادی مهم در حیات سیاسی ایران است