خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)9) خبر / خانم رییس؛ از تسخیر لانه جاسوسی تا گذشتن از حق ملت سخنی با سرکار خانم دکتر معصومه ابتکار

خانم رییس؛ از تسخیر لانه جاسوسی تا گذشتن از حق ملت  سخنی با سرکار خانم دکتر معصومه ابتکار

معصومه ابتکار

منبع سایت ندای انقلاب

محمودرضا کریمی

تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۲

خانم ابتکار بهتر نیست که به جای سخنان مشمئز کننده در مورد گذشتن از عملکرد خصمانه آمریکا، به فکر دریاچه ارومیه و ریزگردها و آلودگی هوا باشید؟

گروه سیاسی “ندای انقلاب”- محمودرضا کریمی/ “گفت وگوی تلفنی تاریخی” این تیتری بودکه روزنامه ها و بعضا رسانه های اصلاح طلب بعد از مذاکره تلفنی روحانی و اوباما منتشر کردند. ماجرا از جایی شروع شد که بحث رابطه با آمریکا کلید خورد.

تماس تلفنی روئسای جمهور ایران و آمریکا با واکنش‌های زیادی در داخل و خارج از ایران روبرو شد و عده‌ای، مذاکرات این دو رئیس جمهور را گام مثبتی در جهت حرکت به سوی صلح جهانی دانستند و عده ای هم این مسئله را مرحله جدیدی از روابط دیپلماسی کشور قلم داد کردند.

اما دیری نپایید که مقام معظم رهبری در سخنانی هوشیارانه و تیزبینانه درحالی از دیپلماسی دولت حمایت کردند که بارها و بارها آمریکایی ها را غیرقابل اعتماد دانسته و فرمودند: آنچه دولت ما انجام ميدهد و تلاش‌هاى ديپلماتيك و تحرّكى كه در اين زمينه مي‌كنند، حمايت مي‌كنيم. البتّه برخى از آنچه در سفر نيويورك پيش آمد، به نظر ما بجا نبود؛ لكن ما به هيئت ديپلماسى ملّت عزيزمان و دولت خدمتگزارمان خوشبين هستيم؛ البتّه به آمريكايىها بدبينيم؛ به آنها هيچ اعتمادى نداريم. ما دولت ايالات متّحده آمريكا را دولتى غيرقابل اعتماد ميدانيم؛ دولتى خودبرتربين، دولتى غيرمنطقى و عهدشكن، دولتى سخت در پنجه تصرّف و اقتدار شبكه صهيونيسم بين‌المللى- كه به خاطر رعايت خواسته‌ها و منافع نامشروع شبكه صهيونيستى بين‌المللى مجبورند با رژيم غاصب و جعلى اشغال كننده فلسطين مماشات كنند، در مقابل او نرمش نشان بدهند؛ اسمش را ميگذارند منافع آمريكا، در حالى كه بكلّى منافع ملّى آمريكا با آنچه امروز اينها در حمايت از (آن) رژيم جعلى انجام ميدهند، منافات دارد؛ از همه دنيا دولت ايالات متّحده آمريكا باج ميگيرد و به رژيم جعلى صهيونيستى باج ميدهد؛ اين حقايق را ما داريم مشاهده ميكنيم – به دولت آمريكا اعتمادى نداريم، به مسئولين خودمان اعتماد داريم، خوشبين هستيم، از آنها ميخواهيم كه با دقّت، با ملاحظه همه جوانب گامها را درست بردارند، محكم بردارند، منافع ملّى را يك لحظه به فراموشى نسپرند.

سخنان مقام معظم رهبری نشان داد که ملت ما به دولتمردان آمریکا اعتمادی ندارد  و ما به هیچ قیمتی حاضر نیستیم تجربه تلخ گذشته(دوران قبل از انقلاب) تکرار شود و طبق فرموده ایشان “گذشت آن زمانى كه در خاك ايران يك گروهبان آمريكايى جرئت ميكرد بزند توى گوش يك سرهنگ ايرانى؛ آن روزى كه مسئولين كشور عزيز ما مجبور بودند كه ملاحظه دشمنان زياده خواه و افزون خواه را بكنند، گذشت”.

پس ما با نگاه به گذشته، روابط آینده و نوع تعاملاتمان با آمریکا را خواهیم ساخت که البته محمد جواد ظریف در مصاحبه با شبکه تلویزیونی ABC این سخنان را تایید کرد و با یادآوری بی صداقتی آمریکایی ها و سرزنش ایران به جای محکومیت عراق به خاطر استفاده از سلاح شیمیایی در جنگ افزود: “اینها همه واقعیت های تاریخی است که در ذهن ایرانی ها کاملا تازه است. ما می خواهیم نرمش نشان دهیم، نه آنکه فراموش کنیم. ما می خواهیم همانطور که یک بار نسلون ماندلا گفت ببخشیم، اما فراموش نخواهیم کرد”.

اما آنچه که ما را بر آن داشت که به این موضوع بپردازیم یادداشت معصومه ابتکار رییس سازمان محیط زیست در روزنامه انگلیسی گاردین بود که نوشته است ” من به عنوان یک فعال زیست‌محیطی و سیاسی که در رخدادهای اولین روزهای انقلاب ایران هم حضور داشتم، خالصانه معتقدم که جهان امروز به ائتلافی علیه جنگ و خشونت نیازمند است. باید به خاطر صلح به‌ پا خیزیم. گذشته را باید به گذشتگان سپرد”.

در اینجا باید گفت که اگر صحبتهای آقای ظریف را با آن همه مباحثی که قابل طرح است بپذیریم چه چیزی را خواهیم بخشید؟خون شهیدان هشت سال دفاع مقدس؟خون شهدای هسته ای کشورمان که به ناحق ریخته شد؟ یا جان بیمار هایی که به دلیلی تحریم ها و نبود دارو از دست رفتن را خواهیم بخشید؟خون شهدای هواپیمای مسافربری ایرباس و جان آن کودک 3 ساله قابل بخشیدن است؟ آیا این ها بخشیدنی هستند؟بخشش رفتارهای گذشته آمریکا زمانی امکان پذیرخواهد بود که یک مابه ازایی داشته باشد، آمریکا و دولتمردان آنها در قبال این بخشش ما چه ما به ازایی به مامی دهند؟ آیا ۶۰ ملیلیارد دلار ایران را که بلوکه کرده و تحریم های سنگینی را علیه ایران تصویب کرده‌اند، را جبران می کنند؟

کم کم خودمان را داشتیم آماده می کردیم که شاید آمریکای غیر قابل اعتماد در رفتارش تغییر داده و گذشته را جبران کند که ناگهان با یادداشت خانم ابتکار مواجه شدیم، یادداشتی که بیشتر بوی ذلت ملت ایران را می داد تا بوی عزت! یادداشتی که می گفت باید از گذشته بگذریم بازهم به معرفت آقای وزیر امورخارجه که اجازه می داد گذشته را فراموش نکنیم! آیا ما می توانیم این گذشته را کامل فراموش کنیم؟

حال جای این سوال همچنان باقی است که خانم ابتکار آیا ما می خواهیم سیاست های کشوری همچون ژاپن را داشته باشیم که معتقدند “باید گذشته را گذشت” و امروز با این اظهارات از عرصه سیاسی حذف شده و پایگاه سلاح های هسته ای آمریکا شده است؟ آیا ایران در عرصه سیاسی قصد دارد همچون ژاپن از همه چیز بگذرد و سربازان آمریکایی در کشورمان ورود پیدا کنند؟

امروز کشوری همچون لیبی که از فعالیت هسته ای خودشان عقب نشینی کرده  در کجای راه است؟خانم ابتکار شما بهتر نیست که به جای این سخنان مشمئز کننده به فکر دریاچه ارومیه و خشکی آن باشید؟ آیا نیاز نیست که رییس سازمان محیط زیست به فکر کاهش آلودگی تهران و ریزگردهایی که همیشه میهمان ناخوانده شهرهای مرزی کشور هستند باشد؟خانم ابتکار شما که یکی از تسخیرکنندگان لانه جاسوسی آمریکا بودید، آیا در حال حاضر گذشته برای شما بد شده است؟

اذهان عمومی از رییس سازمانمحیطزیست انتظار دارند که به فکر مسائل زیست محیطی کشور باشد نه اینکه یادداشتها نسنجیده ای را در روزنامه های خاندانسلطنتی بریتانیا منتشر کند ودر آنجا بگوید که “گذشته را به گذشتگان باید سپرد!؟”

تذکر: سرکار خانم ابتکار از فاتحان و تسخیر کنندگان لانه جاسوسی نبودند و بلکه روزهای بعد از تسخیر برای ترجمه اسناد به دانشجویان پیوستند!

معصومه ابتکار

چرا قرارداد 1975 مرزی الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟

چرا قرارداد 1975   مرزی  الجزایر میان عراق و ایران ، متزلزل شد؟ گر چه …