پنج شنبه , ۳ اسفند ۱۳۹۶

روز مقاومت و پایداری دزفول

خبرهایی ویژه روز چهارم خرداد – روز مقاومت و پایداری دزفول

رییس مجلس از مردم شهیدپرور دزفول تقدیر کرد

به گزارش نشریه الكترونیكی دزفول به نقل از ایرنا:  رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرارسیدن چهارم خرداد سالروز نمونه معرفی شدن شهر دزفول از سوی مقام معظم رهبری در سال ‎ ،1366از مردم دزفول به عنوان مردمی قهرمان و شهید پرور نام برد و از آنان تقدیر کرد.

غلامعلی حداد عادل در جلسه علنی روز یکشنبه و در آخرین جلسه مجلس هفتم در سخنان خود، اظهار داشت : شهر دزفول در روز چهارم خرداد ‎ 1366از سوی مقام معظم رهبری به سبب قهرمانی ها، دلاوری ها، ایمان و استقامت و صدماتی که مردم این شهر در طول جنگ تحمیلی تحمل کردند، شهر نمونه معرفی شد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، حداد عادل یادآور شدکه این شهر نسبتا کوچک در طول جنگ تحمیلی مورد اصابت ‎ 160موشک صدامیان قرار گرفت .

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام : دزفول دژمقاومت در دوران دفاع مقدس بود

به گزارش نشریه الكترونیكی دزفول به نقل از ایرنا: تمجید از ایستاگی مردم دزفول ، از این شهر بعنوان دژ مقاومت ملت ایران در دوران دفاع مقدس یاد كرد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی عصر دوشنبه در اجتماع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و مسوولان منطقه افزود: شهر دزفول در دوران دفاع مقدس بیشترین افتخار را نصیب جامعه كرد.

وی گفت : لقب مقدس شهر ایثار و مقاومت و سنگر سازان بدون سنگر گوشه ای از اهمیت و واقعیتهای دزفول را در دفاع مقدس نشان می دهد.

رییس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش كلیدی دزفول بعنوان یكی از مراكز تصمیم گیری در جنگ خاطرنشان كرد كه بسیاری ازجلسات شورایعالی دفاع در دوران دفاع مقدس در دزفول برگزار و اولین عملیات آفندی از این منطقه شروع شد كه این نشان از اهمیت این شهر در دوران دفاع مقدس داشت.

وی در ادامه با اشاره به حملات ددمنشانه دشمن به شهر دزفول در دوران دفاع مقدس افزود: حوادث تلخ موشكباران این شهر ناشی از خشم صدام نسبت به مردم مقاوم دزفول بود اما مردم این شهر در برابر این حملات خم به ابرو نیاوردند و ایستادگی كردند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پیشینه علمی تاریخی شهر دزفول گفت : دزفولیها وارث دانشگاه بزرگ تاریخی جندی شاپور هستند كه در همه دوره های تاریخی مركز مهم علم و تحقیق اسلامی بوده است .

وی در بخش دیگری از سخنان خود از تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی دزفول ابراز خشنودی كرد و افزود : امروز بیش از 18 هزار دانشجو در این دانشگاه به تحصیل اشتغال دارند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت و ویژگیهای تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در كشور افزود: دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد كه توانسته یكی از مهمترین مسایل جامعه را بدون تحمیل هیچگونه بودجه ای از كشور حل كند.

امام جمعه دزفول : چهارم خرداد برگ زرینی از تاریخ مقاومت دفاع مقدس است

به گزارش نشریه الكترونیكی دزفول به نقل از ایرنا: حجت الاسلام اصغر عسكری عصرشنبه در اجتماع با شكوه مردم دزفول در آیین گرامیداشت سالروز اعطای لوح زرین مقاومت به دزفول در مصلای امام علی (ع ) این شهر افزود: پایداری و ایستادگی مردم این شهرستان در دوران مقدس موجب یاس دشمن شد.

وی از مردم دزفول به عنوان مردمی متدین و صبور یاد كرد و گفت: مردم این منطقه در دوران جنگ تحمیلی به رغم تحمل مشقت های فراوان مقاومت كرده و به فرموده امام راحل دین خود را به اسلام ادا كردند.

امام جمعه دزفول با اشاره به اهدا لوح زرین مقاومت در 4 خرداد 1366 از سوی وزیر كشور وقت به مردم دزفول افزود: در دوران جنگ و هنگام موشكباران دشمن، مردم این شهر با مقاومت در برابر این حملات در شهر باقی ماندند و كمترین تعداد مهاجرت را داشتند.

وی عدم تخلیه شهر، پشتیبانی از رزمندگان اسلام، اهدا تعداد زیادی شهید گلگون كفن ، داشتن بیشترین نیروی رزمی بویژه فرماندهان و توفیق در بازسازی حین جنگ را از عمده ترین عوامل انتخاب دزفول بعنوان پایتخت مقاومت ایران دانست.

علی زمانی عضو شورای اسلامی شهر دزفول و دبیر مراسم مزبور نیز در سخنانی بر ضرورت شناساندن زمینه های معرفی دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت تاكید كرد.

در این آیین كه اقشار مختلف مردم دزفول حضور داشتند با قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدای گلگون كفن دفاع مقدس گرامی داشته شد.

در چهارم خرداد 1366 از سوی وزیركشور وقت با اهدای لوح زرین به مردم دزفول، این شهرستان بعنوان پایتخت مقاومت ایران در دفاع مقدس نام گرفت.

رئیس شورای شهر دزفول گفت: مراسم ویژه‌به مناسبت چهارم خرداد، روز مقاومت شهر دزفول

نشریه الكترونیكی دزفول به نقل از ایسنا: رضا رجو ، رئیس شورای اسلامی شهر دزفول اظهار داشت: هیئت دولت در سال 66 با بررسی و جمع‌بندی شرایط شهرهایی كه در جنگ تحمیلی درگیر بودند، لوح زرین شهر نمونه مقاومت را به علت مقاومت این شهر در جنگ تحمیلی به دزفول اعطا كرد.

وی افزود: بیش از 180 موشك 9 و 12 متری در طول جنگ تحمیلی از سوی عراق به دزفول اصابت كرد تا مردم، شهر را تخلیه كرده و از رزمندگان پشتیبانی نكنند ولی دزفول تخلیه نشد و این شهر در طول هشت سال دفاع مقدس وظیفه میزبانی و پشتیبانی از رزمندگان را برعهده داشت.

رجو خاطرنشان كرد: در زمان جنگ تحمیلی، موشك باران‌ها شهر را به ویرانه تبدیل می‌كرد ولی مردم دزفول بلافاصله پس از هر حمله موشكی با مشاركت دولت برای بازسازی شهر اقدام می‌كردند كه خرابی‌های شهر در روحیه رزمندگان تاثیر منفی نگذارد و همیشه چهره شهر را زنده و بشاش و بانشاط نگه داشتند.

وی گفت: در آن زمان هیئت دولت دزفول را به نام شهر نمونه مقاومت نام‌گذاری و لوح زرین مقاومت را به شهر دزفول اعطا كرد. امروز، به پاس قدردانی از مردم شهر دزفول و زنده نگه داشتن یاد شهدا، رزمندگان و ایثارگران برای نخستین بار خاطره چهارم خرداد 66 را گرامی می‌داریم.

درباره ی مدیریت