خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)11) آرگو / فیلم ضد ایرانی” آرگو “، تاریخ ایرانیان را به گونه ای كه می خواست رقم زد

فیلم ضد ایرانی” آرگو “، تاریخ ایرانیان را به گونه ای كه می خواست رقم زد

فیلم ضد ایرانی”آرگو”، تاریخ ایرانیان را به گونه ای كه می خواست رقم زد

تاريخ :      ۱۳۹۱/۱۲/۱۵

به همت گروه بچه های مسجد نهاد رهبری دانشکده شریعتی،  روز دوشنبه 14/12/91 پخش و نقد فیلم آرگو، با حضور آقای حمید برزکار(از اساتید نهاد رهبری) در آمفی تئاتر فاز1 برگزار گردید.

بن افلک بازیگر و کارگردان مشهور آمریکایی، اسکار بهترین فیلم را به خاطر فیلم متوسط ولی ضدایرانی «آرگو» دریافت کرد. همسر رییس جمهور آمریکا در یک ارتباط مستقیم از کاخ سفید در مراسم اسکار نام او را به عنوان برنده ی بهترین فیلم اعلام کرد.

در این مراسم برزکار ضمن پخش بخش هایی از این فیلم، به بیان نکات در خور توجه و دیدگاههای کارگردان، سازنده های فیلم و بازیگران پرداخت.

ایشان اظهار داشت:”ساخت فیلم هایی مثل آرگو، یک جریان هستند نه اتفاقی و حاصل یک سیاست و تفکر ، می باشند، لذا نباید ساده لوحانه نگاه کرد و به راحتی از آن گذشت، چرا که سرتاسر فیلم، جعل تاریخ و تحریف واقعیت است.”

argo oscar cia failed mission OSCAR ARGO BEN AFFLECK MOVIE IRAN USA EMBASSY HOSTAGES 1979 TABAS RESCUE MISSION FAILED

وی افزود:” این فیلم ،پیام های سیاسی بسیاری دارد و اعلام جایزه ی اسکار توسط همسر اوباما از کاخ سفید، دلیلی بر این ادعاست.

برزکار با بیان اینکه در آرگو بسیاری از اتفاقات سانسور شده است، عنوان کرد:”در این فیلم فقط به جریان فرار 6 گروگان آمریکایی اشاره دارد که در این مابین سعی کرده اند، پیام های ذهنی منفی ماندگاری را به مخاطبان القاء نمایند و به دروغ صحنه هایی را از ایران نشان دهند که واقعیت ندارد و به نوعی خواسته اند از این طریق تاریخ ایرانیان را به گونه ای که می خواهند رقم بزنند.”

وی با اشاره ی کوتاهی به وقایع تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، تصریح کرد:”آرگو، جدای از آنکه برخورد ایرانیان با گروگانها را، بسیار خشن و وحشی تصویر سازی کرده، در بسیاری از صحنه ها سطح فرهنگ ایران و اسلام را ، بسیار پایین نشان داده است.”

این منتقد در پایان سخنان خود، خاطر نشان کرد:”آمریکاییها سعی کرده اند در این فیلم خود را مظلو م و نیازمند معرفی کنند و با نفوذ افکار و مفاهیم صهیونیستی به اذهان ، خود را منجی بشر نشان دهند و در پایان فیلم، نیز  به ببیننده این تفکر را القاء می کند که در هر صورت باید از ایران رفت.”

در پایان یادآور می شویم، فیلم «آرگو»، اگرچه به ادعای کارگردان آن، «بن افلک»، یک اثر سینمایی صرفا سرگرم کننده، به دور از هرگونه اهداف سیاسی است، اما به سفارش کمپانی صهیونیستی «برادران وارنر» که فیلم‌ ضد ایرانی «۳۰۰» را در کارنامه کاری خود دارد، ساخته شده است.

اظهارات بن افلک پیرامون سینمای تجاری و سینمای ارزشی و اهمیت مضمون در سینما درست به اندازه خود مراسم اسکار امسال، تفاوت های 180 درجه ای با دیدگاه هایی دارد که در چند سال گذشته طرفداران پروپاقرص اسکار و هالیوود در ایران ادعایش را داشته اند.

لذا علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات و جزییات بیشتر در خصوص این فیلم و اهداف پشت پرده ی آن به آدرس http://www.ammarha.com/archives/63805.htm  مراجعه نمایند.

argo iran usa hostages embassy 1979 2013 hollywood oscar ben affleck canada rescue mission

obama usa iran argo liberty escape

یک دیدگاه

1. آرگو اسکار دانشجوی پیرو خط امام تسخیر لانه جاسوسی آمریکا پوریزدانپرست سید محمد هاشم