نقد فیلم آرگو

وبلاگ “شورشگر” نوشت:

کارشناس رسانه: جایزه اسکار برخلاف ادعای غرب، سیاسی است

argo oscar cia failed mission

کارشناس ارشد رسانه با اشاره به همسویی اهداف اسکار با اهداف سیاسی غرب گفت: جوایز اسکار بر خلاف ادعای غرب سیاسی است.

به گزارش صاحب نیوز،جواد جلوانی کارشناس ارشد رسانه در حوزه علمیه میرزا حسین اصفهان ضمن نقد فیلم آرگو، گفت: امروز یکی از قوی ترین ابزارهای دنیای جدید رسانه است و از همین رو دشمن تلاش می کند با بهره گیری از این ابزار نهایت بهره را در جهت اهداف خود ببرد.

این کارشناس رسانه با بیان اینکه امروز رسانه های غرب با همپوشانی بسیار در قالب فیلم، سریال، مستند، بازی های رایانه ای و سایر رسانه ها هجمه علیه اسلام و انقلاب اسلامی را در دستور کار دارند، اظهارکرد: این رسانه ها از یک اتاق فکر واحد دستور می گیرند.

OSCAR ARGO BEN AFFLECK MOVIE IRAN USA EMBASSY HOSTAGES 1979 TABAS RESCUE MISSION FAILED

وی با اشاره به تصریح سازندگان فیلم آرگو مبنی بر همکاری سیا با آنها، گفت: این صراحت ها بیان یک واقعیت است که غرب تلاش می کند موضوع حمله به مقدسات اسلامی و انقلاب اسلامی را به صورت سازمان یافته دنبال کند.

وی گفت: روسیه و چین از دیگر رقیبان غرب بشمار می روند در حالی که هیچ فیلمی در خصوص انها ساخته نمی شود و اگر ساخته شود به ندرت صورت می گیرد ولی در خصوص اسلام دهها فیلم در سالهای اخیر در دستور کار هالیوود قرار گرفته است.

جلوانی با اشاره به نقش انقلاب اسلامی ایران در بیداری جهان اسلام، گفت: انقلاب اسلامی به مثابه کابوسی برای غرب تبدیل شده است زیرا با بیدار کردن مسلمانان و آزادی خواهان جهان مانع تحقق اهداف غرب شده است.

در این برنامه فیلم ضدایرانی آرگو برای طلاب حاضر پخش و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

این فیلم ساخته ˈبن افلکˈ به وقایع 13 آبان 1358 و تسخیر لانه ی جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان ایرانی و فرار شش تن از کارمندان سفارت آمریکا پرداخته است و جایزه اسکار 2013 را از آن خود کرد.

انتهای پیام

argo iran usa hostages embassy 1979 2013 hollywood oscar ben affleck canada rescue mission

obama usa iran argo liberty escape