خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)11) آرگو / کارگردان فیلم ضد ایرانی argo «آرگو» مطرح کرد تسخیر لانه جاسوسی با حضور افراد بالای ۷۰ سال!

argo

بن‌افلک گفت: قرار بود یک انقلاب دانشجویی به تصویر کشیده شود ولی ما با سیل عظیمی از نابازیگرانی روبرو بودیم که حدود ۲ هزار نفر از آن‌ها بالای هفتاد سال داشتند.

به گزارش فرهنگ به نقل از فارس، «بن‌افلک» کارگردان و بازیگر فیلم «آرگو» در مصاحبه اخیر خود درباره این فیلم، بازسازی صحنه مربوط به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان ایرانی را سخت‌ترین قسمت این پروژه سینمایی عنوان کرده است.

«بن افلک» در این مصاحبه گفت: بیشتر صحنه‌های مربوط به «آرگو» در ترکیه ساخته شده است و شکار صحنه‌های شلوغ و پرازدحام واقعا سخت بود.

این کارگردان تازه‌کار هالیوود افزود: این پروژه از هر کار دیگری که تاکنون انجام داده‌ام سخت‌تر بود، به خصوص برای بازسازی صحنه هجوم دانشجویان ایرانی به سفارتخانه آمریکا با مشکل بازیگر و سیاهی‌لشکر روبرو بودیم، چون من قصد نداشتم که از ترفند‌های دیجیتالی استفاده‌ کنم.

«افلک» به روزنامه «دیلی میرور» گفت: پیدا کردن آن همه آدم که حاضر باشند در این صحنه بازی کنند، خیلی سخت بود. اکثر کسانی که حاضر به این کار بودند، شهروندان مسنی بودند که در قبال کاری که می‌کردند، طلب پول و غذا می‌کردند.

وی در پایان گفت: قرار بود یک انقلاب دانشجویی به تصویر کشیده شود ولی ما با سیل عظیمی از نابازیگرانی روبرو بودیم که حدود ۲ هزار نفر از آن‌ها بالای هفتاد سال داشتند و این مسئله ما را مجبور کرد تا چهره‌های آن‌ها را از نزدیک فیلمبرداری نکنیم، در کل مشکلات زیادی در این صحنه داشتیم.

argo iran usa hostages embassy 1979 2013 hollywood oscar ben affleck canada rescue mission

obama usa iran argo liberty escape