خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)11) آرگو / سفیر ایران در ایتالیا:اهدای جایزه اسكار به فیلم آرگو در راستای سیاست ایران هراسی غرب است

argo

رم – سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا اهدای جایزه اسكار به فیلم ضد ایرانی ‘آرگو’ را حلقه ای دیگر از سیاست و پروژه ایران هراسی و اسلام هراسی غرب به سر كردگی امریكا دانست.

‘سید محمدعلی حسینی’ در مصاحبه با ‘رادیو دیگر'(Oltreradio) در واكنش به اهدای جایزه اسكار به فیلم ضد ایرانی آرگو گفت: در این فیلم تلاش شده تا چهره ای كاملا تحریف شده از ملت ایران، جوانان و دانشجویان مسلمان و انقلابی به نمایش گذاشته شود و این چهره هیچ ارتباطی با فرهنگ، تمدن و اخلاق اسلامی ملت ایران ندارد.

وی با اشاره به فقدان محتوای فنی، تكنیكی و ارزش هنری فیلم اظهار داشت: آرگو حتی در حد نامزد اسكار هم نبود و آنچه كاملا مشهود است این كه در نتیجه یك حركت كاملا سیاسی و مغرضانه عنوان بهترین فیلم سال را به خود اختصاص داد.

حسنیی با اشاره به كاهش روزافزون اعتبار و جایگاه اسكار در سطح بین المللی گفت: بی جهت نیست كه امروز اعتبار اسكار بشدت كاهش یافته و این امر در نتیجه فاصله گرفتن این نهاد از اخلاق حرفه ای و ارزش های هنری مورد قبول غرب است.

وی افزود اهدای این جایزه در حقیقت حلقه ای دیگر از پروژه ایران هراسی و اسلام هراسی غرب به سركردگی امریكاست.

سفیر ایران در ایتالیا با اشاره به اتفاق نادر در اعلام جایزه اول اسكار سال 2013 گفت موضوعی كه تردیدی باقی نمی گذارد این كه انتخاب فیلم آرگو سیاسی و مغرضانه و همراه با دخالت صریح و آشكار كاخ سفید و خانم میشل اوباما در این رویداد مضحك است كه تاسف همگان را برانگیخت.

وی ادامه داد : این اقدام بیانگر آن است كه اسكار و بسیاری از گردانندگان آن در خدمت سیاستمداران كاخ سفید هستند.

حسینی در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به قیام ملت ایران علیه رژیم دیكتاتوری پهلوی گفت: همگان می دانند كه انقلاب اسلامی ایران علیه رژیم دیكتاتوری و ستمگری بود كه از حمایت و پشتیبانی دولت امریكا برخوردار بود.

وی افزود كه امریكایی ها پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ایران به دنبال توطئه و دسیسه برای ضربه زدن به آرمان های ملت ایران بودند اما با این وجود دانشجویان ایرانی برخورد انسانی و خوبی در جریان تسخیر لانه جاسوسی با اعضای سفارت داشتند.

argo iran usa hostages embassy 1979 2013 hollywood oscar ben affleck canada rescue mission

obama usa iran argo liberty escape