خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)6) طبس و حمله نظامی آمریکا / 2)6)1) اخبار و مطالب مرتبط با واقعة طبس و تهاجم نیروهای نظامی آمریکا به ایران / مرحوم حجت‌الاسلام محمدعلي صدوقي امام جمعه يزد: طوفان شن به‏اذن الهي آمريكا را رسواي جهان كرد

مرحوم حجت‌الاسلام محمدعلي صدوقي  امام جمعه يزد:  طوفان شن به‏اذن الهي آمريكا را رسواي جهان كرد

مرحوم حجت‌الاسلام محمدعلي صدوقي  امام جمعه يزد:  طوفان شن به‏اذن الهي آمريكا را رسواي جهان كرد

امام جمعه يزد با تشريح حادثه طبس و اينكه طوفان شن به‎اذن الهي تمام برنامه‌هاي آمريكا را به‎هم ريخت و اين كشور را رسواي جهان كرد، افزود: يادآوري حادثه طبس همواره براي ملت ايران درس است.

________________________________________

حجت‌الاسلام محمدعلي صدوقي در خطبه‌هاي اين هفته نماز جمعه با اشاره به سوم ارديبهشت‌ماه، روز ملي كارآفريني اظهار داشت: از آنجا كه امسال از سوي رهبر معظم انقلاب به نام سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده است، براي اينكه بتوانيم در اقتصاد كشور جهش و جهاد داشته باشيم راهي به‎جز برنامه‌ريزي صحيح و هدايت درآمدهاي نفتي به سوي كارآفريني نداريم.

وي با تأكيد بر اينكه دروازه‌هاي كشور نبايد به سوي كالاهاي وارداتي باز شود، افزود: بزرگ‌ترين ضربه‌هاي اقتصادي به توليدكنندگان و كارآفرينان توسط كالاهاي وارداتي به ويژه كالاهاي قاچاق وارد مي‌شود.

صدوقي همچنين با اشاره به آمارهايي كه از سوي برخي مسئولان در مورد ايجاد اشتغال ارائه مي‌شود، بيان داشت: اگر مردم احساس كنند كه آمارها با واقعيت تطابق ندارد، نسبت به مسئولان احساس بي‎اعتمادي پيدا مي‌كنند.

وي خاطرنشان كرد: ايجاد هر شغل در كشور بين 30 تا 35 ميليون هزينه دارد و اگر آمارهايي كه در زمينه اشتغال ارائه مي‌شود، منطقي نباشد، عملكرد مسئولان زير سؤال خواهد رفت.

صدوقي از متوليان امر اشتغال خواست تا در سالي كه به نام سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده است، در زمينه اشتغال فعال‌تر و واقع‌گراتر وارد عمل شوند.

وي با تاكيد بر جذب سرمايه‌گذاري‌هاي خارجي براي ايجاد اشتغال عنوان كرد: در صورتي كه زيرساخت‌هاي جذب سرمايه‌گذاري خارجي نظير خطوط انتقال آب، برق، گاز، راه و . . . تامين شود، سرمايه‌گذاران خارجي مي‎توانند كمك بسيار خوبي براي ايجاد اشتغال باشند.

صدوقي تاكيد كرد: بايد برنامه‌ريزي صحيحي براي هدايت سرمايه‌گذاري‌هاي خارجي و داخلي در استان يزد انجام شود تا رغبت سرمايه‌گذاران در اين زمينه افزايش پيدا كند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به پنجم ارديبهشت‌ماه، سالروز واقعه طبس با گرامي‎داشت ياد و خاطره شهيد محمد منتظرقائم، تنها شهيد اين حادثه عنوان كرد: پس از دستگيري جاسوسان آمريكايي در جاسوس‌خانه آمريكا توسط دانشجويان خط امام(ره)، آمريكايي‌ها براي آزادي گروگان‌هاي خود وارد ايران شدند و تلاش كردند تا با آزادي گروگان‌هاي خود بر دخالت‌ها و خيانت‌هاي خود سرپوش بگذارند.

صدوقي با تشريح حادثه طبس و اينكه طوفان شن به اذن الهي تمام برنامه‌هاي آمريكا را به هم ريخت و اين كشور را رسواي جهان كرد، افزود: يادآوري حادثه طبس همواره براي ملت ايران درسي است تا بداند كه آمريكا هميشه و در همه زمان‌ها دشمن ما بوده و هست و بايد در مقابل اين دشمن همواره هوشمند باشيم.

وي با تاكيد بر اينكه حادثه طبس، انقلاب دوم ايران بود، از مردم خواست تا در مراسم گرامي‏داشت اين روز كه در طبس و يزد برگزار مي‌شود، حضوري گسترده و باشكوه داشته باشند.

صدوقي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به دوم ارديبهشت‌ماه سالروز تصويب اساس‌نامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، ياد و خاطره شهداي سپاهي و بسيجي را گرامي داشت.

وي با اشاره به اينكه سپاه در برهه‌اي حساس تشكيل شد، افزود: ارتش و ژاندارمري در آن زمان به دليل خيانت سران خود و دستگيري آنها، تشكل و انسجام لازم را نداشتند و گرچه ارتش‌، شهرباني و ژاندارمري نيز از خود مردم و همراه با مردم بودند، نياز به نيرويي در كنار آنها احساس مي‌شد بر همين اساس سپاه تشكيل شد و از ابتدا نيز خدمات شايسته‌اي انجام داد.

صدوقي با اشاره به اينكه در بدو تأسيس سپاه، دشمنان قيام‌هاي مسلحانه در كردستان، سيستان و بلوچستان و . . . به راه انداخته بودند، افزود: در چنين شرايطي سپاه نقش و حضوري ارزنده داشت و توانست تمام اين قيام‌ها را با شكست مواجه كند.

وي همچنين نقش سپاه پاسداران در دوران هشت سال دفاع مقدس را نيز بسيار ارزنده خواند و گفت: سپاه در آن برهه حساس از تمام توان خود استفاده كرد و از سرافرازان جنگ شد.

صدوقي از جمله اقدامات ارزنده سپاه به مقابله با گروهك‌ها اشاره كرد و افزود: در آن زمان گروهك منافقان قدرت بالايي داشت كه سپاه توانست بسيار موفق در مقابل آنها عمل كند.

خطيب جمعه يزد همچنين با اشاره به فرارسيدن سالروز انقلاب فرهنگي در سال 59 اظهار داشت: بعد از انقلاب آشفتگي‌هاي خاصي در دانشگاه‌ها پيدا شد و هر قسمت توسط گروهي مسلحانه در اختيار گرفته شده بود كه برخي آنها حتي به توحيد نيز اعتقادي نداشتند و تلاش مي‌كردند تا در دانشگاه‌ها اعتقادات و اهداف خود را محقق كنند.

وي يادآور شد: با وقوع انقلاب فرهنگي و بازگشايي دانشگاه‌ها اهداف فرهنگي انقلاب دنبال شد و در راه علم‌آموزي و تهذيب تلاش‌هاي بسياري صورت گرفت.

صدوقي با تاكيد بر اينكه اكنون نيز در نظام اسلامي بايد آنچه در دانشگاه‌ها مي‌گذرد منطبق با اسلام و نظام اسلامي باشد، افزود: در طول سال‌هاي پس از انقلاب، دانشگاه‌ها از نظر علمي پيشرفت‌هاي بسيار خوبي داشتند و رتبه‌هاي علمي بسيار خوبي كسب كردند اما بايد توجه داشت كه تهذيب و اخلاق در دانشگاه‌ها بايد در كنار كسب علم و تجربه و تخصص وجود داشته باشد.

وي همچنين فرارسيدن سالروز شهادت شهيد سپهبد قرني را نيز گرامي داشت و افزود: شهيد قرني از افسران لايق و شايسته ارتش بود كه توسط گروه فرقان به شهادت رسيد.

به بهانه سی چهارمین سالگرد شکست مفتضحانه آمریکا در کویر طبس ، خاطرات مرحوم حجت الاسلام و المسلمین، سید مصطفی رضوی حیدری فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و آزاده و جانباز30% انقلاب، امام جمعه فقيد شهرستان فريمان و فرمانده کميته انقلاب اسلامي شهرستان طبس و اولین مسئولی که در سال 1359 در محل حادثه حضور یافت، از حمله نظامي آمريکا در کوير طبس