طبس – شن‌ها، در طبس مامور الهی بودند – به مناسبت پنجم اردیبهشت ماه

شن‌ها، در طبس مامور الهی بودند – به مناسبت پنجم اردیبهشت ماه

شن‌ها، در طبس مامور الهی بودند - به مناسبت پنجم اردیبهشت ماه

5/2/1390

شن‌ها،مامور الهی بودند-به مناسبت پنجم اردیبهشت ماهباشگاه جوانی برنا/ پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در 13 آبان 1358 توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و به اسارت گرفتن 53 نفر از اتباع آمریکا، آمریکا تحقیر شده بود و این تحقیر جبران نمی شد جز با اقدامی پنهانی و کثیف.همراه کوشش های دیپلماتیک، تحریم های اقتصادی و … مساله طرح تجاوز نظامی به جمهوری اسلامی در دستور کار قرار گرفت.

برنامه ریزی جهت نجات گروگان های آمریکایی شروع شد و نود نفر از کماندوهای آمریکا به صحرای آریزونای آمریکا اعزام شدند و بیش از 5 ماه تعلیمات پیچیده و فشرده ای را پشت سر گذاشتند و در جهت حل بحران، نوبت تجازو نظامی فرا رسید.

عملیات در غروب روز پنجشنبه 4 اردیبهشت 59 شروع شد و شش فروند هواپیمای130-c و نود نفر از کماندوهای آمریکا موسوم به نیروهای دلتا، از قاهره به ناو هواپیمابر Nimitz در دریای عمان منتقل شدند.

طبق نقشه هواپیماها قرار بود به همراه 8 فروند هلی کوپتر در صحرای طبس فرود آیند و هلی کوپترها، کماندوها را به اطراف تهران منتقل کنند تا از آنجا با کامیون ها و خودروهایی که از قبل توسط عمال داخلی و نفوذی آمریکا آماده شده بود به اطراف لانه جاسوسی انتقال یابند.

اما یکی از هلی کوپترها پس از ورود به حریم ایران اسلامی دچار نقص فنی شد و سرنشینان آن با هلی کوپتر دیگری خود را به ناو نیمتیز رساندند و بدین ترتیب شش هواپیما و شش هلی کوپتر در صحرای طبس فرود آمد. اما در حال سوختگیری جهت انجام مرحله بعد عملیات یکی دیگر از هلی کوپترها دچار نقص فنی شد و با بهم خوردن برنامه ها رییس جمهور ” کارتر” دستور توقف عملیات”پنجه عقاب ” را صادر کرد. در هنگام بازگشت، توفان شن برخاست و یک هواپیما و یک هلی کوپتر با هم برخورد کردند و هر دو آتش گرفته و 8 تن از آمریکایی ها در آتش سوختند.

شن ها ماموران الهی بودند

حادثه طبس مصداقی از امدادهای غیبی الهی برای انقلاب اسلامی مردم ایران بود و بار دیگر قدرت فائقه و مطلقه الهی،وهن و سستی مکر دشمنان خدا را آشکار کرد.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) درباره عظمت این حادثه می فرمایند: آمریكاى با آن هیمنه و با آن عظمت، ناگهان در چشم ملت‌ها فروكش كرد. كار به جائى رسید كه رئیس جمهور آمریكا براى نجات این گروگانها دست به حمله‌نظامىِ پنهانى و شبانه به ایران زد. جاسوسانشان را در اینجا بسیج كردند، مقدمات فراوانى فراهم كردند، آدم دیدند، جا دیدند، با هلیكوپتر و هواپیما حمله كردند، آمدند كه طبس پیاده شوند و از آنجا بیایند و به خیال خودشان گروگانها را خلاص كنند و ببرند؛ كه آن ماجراى معروف طبس اتفاق افتاد، خداى متعال آبروى اینها را برد، هواپیماها و هلیكوپترهاشان آتش گرفت و مجبور شدند از همان طبس برگردند و بروند.

بمباران طبس و شهادت محمد منتظرقائم

پس از شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس و به جا گذاشتن چند فروند هلی‏کوپتر،محمد منتظر قائم فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یزد، جهت بررسی اوضاع به ناحیه مورد نظر وارد شد تا اطلاعات موجود و فوق سری داخل صحنه را جمع ‏آوری نماید. از آن طرف، چون امریکا نقشه‏ های خود را نقش برآب می‏‌دید، تصمیم گرفت تا باقی‏مانده هلی‏ کوپترها منهدم شوند تا اسناد سری نیز از بین روند.

بنابراین با هماهنگی بنی‏ صدر معزول و تنی چند از مزدوران و خودفروختگانی که در نیروی هوایی نفوذ کرده بودند، این منطقه بمباران شد و پاسدار محمدمنتظر قائم شهید شد.

پیام امام خمینی(ره) پس از شکست امریکا در طبس

رهبر کبیر انقلاب اسلامی پس از شکست امریکا در صحرای طبس، نقاب ازچهره کارتر رییس جمهور وقت امریکا بر می دارد و این عمل آنان را اشتباه و احمقانه می شمارند و در جمع مردم درباره این واقعه می فرمایند« ملت رزمنده ایران دخالت های نظامی آمریکا را شنیدند و عذرهای کارتر را شنیدند، اینجانب که کراراً گفته ام کارتر برای وصول به ریاست جمهوی حاضر است به هر جنایتی دست بزند و دنیا را به آتش بکشد شواهد آن یکی پس از دیگری ظاهر شده و می شود و اشتباه کارتر در آن است که گمان می کند با دست زدن به این مانورهای احمقانه می تواند ملت ایران را که برای آزادی و استقلال خویش و برای اسلام عزیز از هیچ فداکاری روی گردان نیست از راه خودش که راه خدا و انسانیت است منصرف کند، کارتر باز احساس نکرده با چه ملتی روبروست و با چه مکتبی بازی می کند. ملت ما ملت خون و مکتب ما جهاد است . کارتر باید بداند که ملت 35 میلیونی ما با مکتبی بزرگ شده اند که شهادت را سعادت و فخر می دانند و سرو جان را فدای مکتب خود می کنند»(2).

پی نوشت:

1- بیانات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار دانش‌آموزان‌ در آستانه 13 آبان، 12/8/81389

2- صحیفه امام(ره)، جلد 10،11،12

به بهانه سی چهارمین سالگرد شکست مفتضحانه آمریکا در کویر طبس ، خاطرات مرحوم حجت الاسلام و المسلمین، سید مصطفی رضوی حیدری فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و آزاده و جانباز30% انقلاب، امام جمعه فقيد شهرستان فريمان و فرمانده کميته انقلاب اسلامي شهرستان طبس و اولین مسئولی که در سال 1359 در محل حادثه حضور یافت، از حمله نظامي آمريکا در کوير طبس