شکست مفتضحانه شيطان بزرگ آمریکا در تهاجم نظامی به ایران

مقدمه

پنجم ارديبهشت 1359 يکي از روزهاي حساس و سرنوشت ساز و به يادماندني در تاريخ ايران اسلامي است ، در اين روز  خداوند به ياري ناخداي انقلاب آمد ، چرا که خود در قرآن كريم فرموده (ان تنصروالله ينصر کم و يثبت اقدامکم ) ووعده او تخلف ناپذير است . دراين باره به چند نکته مهم اشاره مي شود .

رازورمزپيروزي انقلاب اسلامي : (1)

راستي راز و رمز پيروزي و تداوم انقلاب اسلامي چه مي تواند باشد ؟ بي شک بايد گفت : اين راز مهم دست عنايت و قدرتمند الهي است که همواره حامي اين ملت بزرگ بوده و انشاء الله درآينده نيز خواهد بود . از طرفي ادعاهاي خالصانه حضرت امام خميني (ره) به عنوان ناخداي انقلاب اسلامي ايران بود که با نفس گرم و مسيحايي خود توطئه هاي شوم دشمن را يکي پس از ديگري خنثي نموده و کشتي طوفان زده انقلاب را به ساحل نجات رسانيد . کافي است نگاهي گذرا به اقدامات خصمانه دشمنان انقلاب اسلامي که در رأس  آنها آمريکاي جنايتکار قرار دارد بيندازيم  آنگاه به عمق کينه آنها پي برده و از طرف ديگر قدرت الهي را به وضوح مشاهده مي نمائيم . نقشه تجزيه ايران ، اعمال فشارهاي اقتصادي ، حمايت از گروههاي ضد انقلاب داخلي ، طراحي کودتاي نوژه ، تشويق و تحريک عراق به آغاز جنگ با ايران ،  حمله به سکوهاي نفتي و کشتيهاي تجاري و نظامي ايران ، تحريم تسليحاتي ، سرنگوني هواپيماي مسافربري و شهادت بيش از 290 نفر از مسافران بيگناه ، ايجاد جنگ رواني ، ادعاي حمايت ايران از تروريسم ، متهم کردن ايران به نقض حقوق بشر ، ادعاي تلاش ايران براي دستيابي به سلاح هاي هسته اي ، تخصيص بودجه براي براندازي نظام اسلامي و دهها توطئه ديگر که هرکدام از آنها مي توانست هرحکومتي را ساقط کند از اين جمله اند ، اما غلي رغم اين همه توطئه ، نظام اسلامي با اقتدار به سوي ثبات و پيشرفت گام برداشته و چشم جهانيان را خيره کرده است . يکي ديگر از دسيسه هاي دشمن حمله مستقيم نظامي به ايران اسلامي در صحراي طبس بود . حال بايد ديد منظور از اين حمله چه بوده است ؟

هدف از حمله نظامي آمريکا به طبس

در اين مختصر مجال پرداختن به ابعاد گسترده اين حادثه مهم تاريخي نيست ولذا به صورت مجمل به تشريح موضوع مي پردازيم :  از همان آغاز ين روزهاي تسخير لانه جاسوسي شيطان بزرگ توسط دانشجويان مسلمان پيرو خط امام (ره) دولت آمريکا دست به اقدامات گسترده سياسي و همچنين تمهيدات نظامي زد . ناوگان نظامي خود را به خليج فارس اعزام ووانمود کردکه آماده است تا هرلحظه به ايران حمله کند . آنها در حقيقت با يک تير دو نشانه را مورد هدف قرار دادند ، آزادي گروگانها و در کنار آن براندازي نظام نوپاي اسلامي و هدف اخير از اولي مهمتر بود ، چرا که مي خواستند به آزاديخواهان و ملل مستضعف جهان گوشزد کنند که قدرت عمليات نظامي آمريکا در دنيا بي نظير است و لذا هرکس در هرجاي اين کره خاکي بخواهد بر خلاف ميل ايالات متحده حرکت کند محکوم به فناست !  کارتر رئيس جمهور وقت آمريکا در اين رابطه مي گويد : من مي خواهم به محض آزاد شدن افرادمان ايراني ها را تنبيه کنم ، واقعا به آنها ضربه بزنم ، آنها بايد بدانند که نمي توانند ما را به بازي بگيرند (2) و مايلز کاپلند نير که از دست اندرکاران سابق دستگاه اطلاعاتي آمريکا و همکار با روزولت در کودتاي ننگين 28 مرداد 32 در ايران بوده ميگويد : هدف از تهاجم طبس تنها آزادي گروگانها نبود ، بلکه کودتا براي سرنگوني رژيم ايران هدف اصلي اين عمليات بوده است (3) .

شرح مختصر واقعه طبس

آمريکا ئي ها پس از مهيا نمودن تمامي امکانات ، تجهيزات نظامي ، طرح و نقشه ها ي پيچيده ، هماهنگي با هم پيمانان جهاني و منطقه اي و عوامل داخلي ، برپايي رزمايش هاي متعدد و خلاصه با در نظر گرفتن تمام ريزه کاري هاي مربوط به اين عمليات ، بالاخره در شب پنجم ارديبهشت سال 1359 با تعدادي بالگرد و هواپيماي نظامي ، 90 کماندوي ورزيده و آموزش ديده و با تجهيزات کامل وارد خاک ايران شده و در صحراي طبس فرود آمدند . آنها قصد داشتند پس از استراحت و تجديد قوا در طبس به وسيله بالگرد در زمين فوتبال استاديوم ورزشي شهيد شيرودي تهران فرود آمده و با کمک گروههاي ضد انقلاب که از قبل آماده شده بودند در يک زمان به دو مرکز نگهداري جاسوسان آمريکايي حمله کنند و سپس گروگانها را آزاد کرده  و درادامه با بمباران شديد مراکز حساس کشور به ماجراجويي خود تداوم بخشند . اما …. اما در همان بدو امر با شکستي خفت بار مواجه گرديدند ، چرا که آنها در محاسبات خود علي رغم در نظر گرفتن همه نکات ، يک نکته اساسي را فراموش کرده بودند و آن نبود جز دست قدرت الهي ، همان که از طريق طوفان شن به صورت اعجاز گونه به کمک ناخداي انقلاب اسلامي و ملت ايران آمد و دانه هاي شن مانند سنگ ريزه هاي الهي در جريان نابودي اصحاب فيل بر سرعقابهاي آهنين آمريکايي فرود آمده و طومار ننگينشان را در هم پيچيد . آمريکا ئي ها در اين ماجرا با برجاي گذاشتن 9  جنازه سوخته سربازانشان و همچنين لاشه هاي منهدم شده هواپيما و بالگردهاي خود ، فرار را بر قرار ترجيح داده و اين حادثه چيزي بيشتر از يک لکه ننگ در تاريخ مملو از جنايات آمريگا باقي نگذاشت .

يادي از شهيد بزرگوار اين حادثه ( سردار منتظر قائم )

پس از اطلاع از حادثه ، شهيد محمد منتظر قائم با تعدادي از برادران سپاه مأموريت يافتند تا موضوع را بررسي نمايند . ساعت 5 بعدازظهر آن روز به منطقه رسيدند ، آنها به هنگام ورود موفق شدند از درون برخي هواپيماها و بالگردهاي متجاوزين که در محل به جا مانده بود اسناد وگزارشهاي محرمانه و فوق العاده مهمي را بدست آورند . براين اساس به دستور بني صدر خائن رئيس جمهور وقت ، هواپيماها و بالگردهاي سالم بجا مانده از تروريست هاي آمريکايي در منطقه بمباران شد که در اين حادثه شهيد بزرگوار و شجاع سردار محمد منتظر قائم اولين فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يزد به شهادت رسيد . روحش شاد و راهش پررهرو باد .

مسجد شکر

در پايان بار ديگر بايد خداي قادر متعال را شاکر باشيم که صد البته شاکريم و به همين مناسبت اکنون در محل سقوط هواپيماو بالگردهاي آمريکايي مسجدي با همت مردم و مسئولان نظام و بامديريت پاسداران غيور اين خطه توسط دلاوران تيپ الغدير احداث گرديده که به شکرانه اين موهبت الهي و با اشاره رهبر معظم انقلاب اسلامي آنرا مسجد شکر نام نهاده اند . باشد تا اين بنا براي هميشه در دل کوير براي نسل هاي آينده باقي بماند و مردم شکرگذارخداي بزرگ باشند . خداوند روح پر فتوح ناخداي انقلاب و شهيد اين حادثه بزرگ را با شهداي کربلا محشور فرمايد . والسلام %

——————————————————

1) برگرفته از جزوه پنجم ارديبهشت چاپ نمايندگي ولي فقيه در تيپ مستقل 18 الغدير ، بهار 82