خانه / بخش 2) لانه جاسوسی آمریکا در ایران / 2)6) طبس و حمله نظامی آمریکا / 2)6)1) اخبار و مطالب مرتبط با واقعة طبس و تهاجم نیروهای نظامی آمریکا به ایران / پیام جیمی کارتر به اوباما: شکست طبس و جسدهای جزغاله شده نظامیان و افتضاحی که من به بار آوردم یادت نره

پیام جیمی کارتر به اوباما: شکست طبس و جسدهای جزغاله شده نظامیان و افتضاحی که من به بار آوردم  یادت نره

پیام جیمی کارتر به اوباما: شکست طبس و جسدهای جزغاله شده نظامیان و افتضاحی که من به بار آوردم  یادت نره

“الم ترکیف فعل ربک باصحاب الفیل”

اعجاز پنجم اردیبهشت سال 59، عام الفیل عصر مدرن را رقم زد. روزی که باد نقش ابابیل و شن ریزه های طبس نقش سجیل به خود گرفته، سپاه ابرهه زمان را چون علف خرد شده زیر دندان چهارپایان درهم پیچیدند.

به گزارش گرداب، این روزها که تهدیدهای اوباما آنهم از نوع گستاخانه هسته ای مکرر شده است، مرور حوادث طبس از نگاه امام و رهبری و نیز از نگاه دشمنان جمهوری اسلامی برای دوستان و دشمنان انقلاب مفید است. تا دوستداران انقلاب دست حمایت غیبی الهی را همواره پشتیبان نظام بدانند و دشمنان هم اگر عقل به خرج دهند درس عبرت بگیرند.

جملات کلیدی از پیام و سخنان امام خمینی (ره) درباره این حادثه عظیم:

کارتر باز احساس نکرده با چه ملتى روبروست و با چه مکتبى بازى مى‏کند. ملت ما ملت خون و مکتب ما جهاد است.

حمله به ایران، حمله به تمام بلاد مسلمین است و مسلمانان جهان در این امر بى‏تفاوت نیستند.

ملت شریف و رزمندۀ ما باید به امر خداى تبارک و تعالى با تمام توان خود و با اتکال به قدرت خداى متعال مهیا شود و آمادۀ نبرد با دشمنان خود گردد.

این مانور احمقانه به امر خدای قادر شكست خورد.

حق با ما و خدا پشتیبان ملت مسلمان است.

كى اين هليكوپترهاى آقاى كارتر را كه مى‏خواستند به ايران بيايند ساقط كرد؟ ما ساقط كرديم؟ [سکوت نسبتا طولانی] شنها ساقط كردند، شنها مأمور خدا بودند، باد مأمور خداست.

جملات کلیدی رهبر حکیم انقلاب درباره این معجزه الهی:

آنها دائم عليه جمهورى اسلامى و اين ملت توطئه می‏كنند. البته سرشان هم دائم به سنگ می‏خورد؛ امّا ادب نمی شوند. يكى از رئيس جمهورهاى امريكا، به داخل اين كشور هلى‏كوپتر فرستاد و سر و كارش با توفان طبس، يعنى جنودِ غيبىِ الهى افتاد.

اولين بارى كه دخالت نظامى در اين مناطق انجام گرفت، سال 1359 بود كه نيروهاى امريكا به فرمان رئيس‏جمهور دمكرات، به قصد اين‏كه خود را به تهران برسانند، به طبس حمله‏ى نظامى كردند. البته از همان نيمه‏ى راه، جسدهاى سياه‏شده و جزغاله شده‏شان برگشت!

آن كس كه همه‏ى جوانب را ملاحظه می كند، بعد مثلاً به طبس و يا به مرزهاى غربى و جنوبى ماحمله مى‏كند، كجاى كارش اشكال دارد؟ آيا در محاسبات مادّيش، يك نقطه‏ى غلط هست؟ نه، محاسبات مادّى، تا آن‏جا كه درك فعل و انفعالات مادّى به انسان مى‏دهد، درست است … همه نوع محاسبه را كردند، ولى آخر سر می بينيد كه در مشتشان هيچ‏چيز نیست

خواستند حمله‏ نظامى كنند، ولى نتوانستند. قضيه‏ طبس يادتان است؟ پس آمدند، اما نتوانستند. اگر می توانستند، ده بار ديگر هم مى‏آمدند؛ نتوانستند كه نيامدند، قدرتش را نداشتند، مى‏دانستند كه شكست می خورند. آن وقتى كه خيال مى‏كردند می توانند، ملاحظه نكردند كه اين، خلاف حقوق ملت ايران و برخلاف قراردادها و عرف بين‏المللى است كه انسان از آن طرف دنيا، به اين طرف بيايد و هليكوپتر و هواپيما وارد مرزهاى كشورى بكند. آن نادان اسبق (کارتر) خيال مى‏كرد كه مى‏تواند؛ به همين‏ خاطر آمد، بعد ديد نمی تواند و شكست خورد.

اهم سخنان دشمنان نظام درباره حادثه طبس:

هارولدبراون وزير دفاع وقت آمريكا: «آيت الله خميني در بالكن محل سكونت خود حضور يافت و با هر حركت دست او يك هواپيما به زمين افتاد!»

كارتر پس از شكست در انتخابات رياست جمهوري: «سال هاي آخر رياست جمهوري من در گروگان آيت الله خميني بودم.»

برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر: «ماجرای مفتضح ایران، یکی از سه عامل مهم شکست کارتر بود و این ماجرا، احساس ناامیدی ملی را برانگیخت.»

ویلیام سولیوان سفیر سابق آمریکا در تهران: «روش سست و بی قید حکومت کارتر و اقدامات نامعقول او، به گروگان گیری اعضای سفارت آمریکا انجامید و دوران تحقیر ملی که در تاریخ آمریکا نظیر آن دیده نشده است، آغاز شد.»

نیویورک تایمز: «داغ شکستی که آمریکاییان در ایران خوردند، تا مدتها آنها را رها نخواهد کرد؛ به ویژه بدین دلیل که این شکست، ضربه دوباره ای به احساس آنهایی بود که شدیدا به فن آوری معتقدند و به آن ایمان دارند. از کار افتادن سه بالگرد در میان بادهای شنی بیابان، ضربه بسیار سنگینی بوده است.»

نکته مهم پایانی:

امداد غیبی الهی برای دفع مصائبی که مردم به دست خود ایجاد کنند کاربردی ندارد و تنها در مواردی که دشمنان علیرغم ایمان مردم دست به خباثت بزنند کارائی دارد. چراکه این سنت خداست: “ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم”

منبع: مسئول شاخه دانشجویی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی

به بهانه سی چهارمین سالگرد شکست مفتضحانه آمریکا در کویر طبس ، خاطرات مرحوم حجت الاسلام و المسلمین، سید مصطفی رضوی حیدری فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و آزاده و جانباز30% انقلاب، امام جمعه فقيد شهرستان فريمان و فرمانده کميته انقلاب اسلامي شهرستان طبس و اولین مسئولی که در سال 1359 در محل حادثه حضور یافت، از حمله نظامي آمريکا در کوير طبس