فرازهايي از وصيتنامه شهيد مجيد مؤذن صفايي از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام و فاتحان لانه جاسوسی آمریکا و دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف

اكنون كه قلم به دست گرفته ام جهت نوشتن وصيتنامه هر چه فكر مي‏كنم كه چه سفارشاتي بكنم درمي يابم كه چيزي براي گفتن ندارم. آنچه گفتني است و بايد گفت امام گفته است، لذا سخني مهمتر و بهتر از گفتارهاي امام امت و نايب برحق امام زمان(عج)، كه در تمامي زمينه هاي انساني، اجتماعي رهنمون و راهگشاي مؤمنين و مسلمين است. در چنته ندارم. فقط به اين نكته تأكيدي خاص دارم كه جمهوري اسلامي نعمتي است كه خداوند به ما داده است . ابرقدرتها و عوامل آنها در خارج و داخل كشور هيچگونه آسيبي نمي توانند به انقلاب اسلامي بزنند و تنها اين ما هستيم كه با اعمال و رفتار خود ميتوانيم اين نعمت را حفظ و يا خداي ناكرده از دست بدهيم. لذا از خدا مي خواهم به خاطر خون شهيدان عزيزي كه به لقاء الله رسيده اند به همه ما توفيق دهد كه از انحراف از قوانين اسلام دوري گزينيم و هميشه راه اسلام را حتي اگر برخلاف خواستهاي نفساني ماست انتخاب كنيم.

اما اينكه به جبهه آمدم زيرا باور داشتم كه در جبهه ها پاكي وجود دارد و خصلت آن پاك كنندگي است و انشاالله تمام حركتها، صحبتها و اعمال للله و به سمت نور است و شايد بتوانيم كسب نوري نماييم. اگر خداوند خواست و مصلحت ديد به فيض شهادت نائل گردم وگرنه به اين توفيق نائل آيم كه آلودگيهاي خود را پاك ساخت و بتوانم بيشتر و بهتر و خالص تر براي اسلام خدمت كنم.

… به مادر مهربان و پدر و خانواده ام توصيه مي‏كنم كه اگر به فيض شهادت نائل آمدم (انشاء الله) بر من نگريند، ناراحتي شما روح مرا آزرده مي سازد و خوشحال باشيد چون صلاح و رستگاري من و خشنودي و رضايت خداوند در اين مسئله بوده است. افتخار نماييد كه خدا فرزندتان را انتخاب نموده است (هر چند كه لياقت ندارم) و آگاه باشيد كه براي كمتر كساني چنين توفيقاتي حاصل مي‏گردد.

ان الله مع الصابرين ـ التماس دعا ـ مجيد صفائي

به بهانه سی چهارمین سالگرد شکست مفتضحانه آمریکا در کویر طبس ، خاطرات مرحوم حجت الاسلام و المسلمین، سید مصطفی رضوی حیدری فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و آزاده و جانباز30% انقلاب، امام جمعه فقيد شهرستان فريمان و فرمانده کميته انقلاب اسلامي شهرستان طبس و اولین مسئولی که در سال 1359 در محل حادثه حضور یافت، از حمله نظامي آمريکا در کوير طبس