مطالب تصادفی

فرازهایی از وصیتنامه شهید محمد بولوردی

والعصر * ان الانسان لفی خسر * الاالذین آمنوا و عملوالصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر*

سپاس خدای عزوجل را که بر ما منت نهاد تا با وجود مبارک پیامبر عظیم الشان محمدبن عبدالله(ص) و وصی او و ائمه طاهرین آشنا شویم. سپاس خدای را که مرا به دین مبین اسلام، تنها راه نجات بشریت از هر گونه قید و بند غیرالهی آشنا گردانید. و سپاس و شکر او را که مرا در زمان انقلاب عظیم اسلامی زنده نگاهداشت و طعم حکومت الله را بر من چشاند و ولی اش را امام من گردانید گرچه «و قلیل من عبادی الشکور» خدایا اینک که این وصیت نامه را می نویسم، گرچه شرمسار و متزلزل و ذلیل، ولی خود را آماده بندگی تو می بینم و خود را انشاا… تعالی آمادة موتی که عاشقانت را از دنیا جدا می‏کند، مرا نیز جدا گردانی. مرگی که نه در بستر که در حین شدائد اما به امید دیدارت و مرگی که در راه استقرار حکومت و استحکام جمهوری اسلامی باشد.
خدایا، من شرمنده تر از آنم که بخواهم برای امت اسلام و امام امت دعا کنم، اما از تو می خواهم هر چه بیشتر آنها را در دینشان که راه توست راسختر گردانی و طعم پیروزی بر کفار مشرکین منافقین معاندین را به اماممان بچشانی و آنها را شفیع برای همة مسلمین در آخرت قرار دهی و از تو می خواهم پدر و مادرم را از من راضی گردانی، چه حق آنها را ادا نکرده ام و از آنان می خواهم که هر چه استوارتر و آگاهانه تر و با التفات بیشتر نسبت به انقلاب اسلامی و امام، به حرکت خود ادامه دهند و از هیچ نهراسند و دعا کنند که فرزندانشان غیر از راه الله، دیگر نپیمایند و در صورتیکه خداوند شهادت را نصیب من کرد گریة عاجزانه نکنند و از خداوند بخواهند که اگر در شهادتم خللی بوده و مطامعی غیر از الله بوده بر من آسان گیرند که ان الله غفور رحیم.
از همه برادران و خواهرانم طلب حلالی نموده و بدانها وصیت می‏کنم که به اسلام با تمام جان و دل بگروند و هر چه امر کرد با جان بخرند و به جان امام امت دعا کنند که البته پیروی از او بهتر از این خواهد بود.
شنبه ۲۰/۶/۶۱

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست