مطالب تصادفی

فرازهايي از وصيتنامه شهيد محمد بولوردي

والعصر * ان الانسان لفي خسر * الاالذين آمنوا و عملوالصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر*

سپاس خداي عزوجل را كه بر ما منت نهاد تا با وجود مبارك پيامبر عظيم الشان محمدبن عبدالله(ص) و وصي او و ائمه طاهرين آشنا شويم. سپاس خداي را كه مرا به دين مبين اسلام، تنها راه نجات بشريت از هر گونه قيد و بند غيرالهي آشنا گردانيد. و سپاس و شكر او را كه مرا در زمان انقلاب عظيم اسلامي زنده نگاهداشت و طعم حكومت الله را بر من چشاند و ولي اش را امام من گردانيد گرچه «و قليل من عبادي الشكور» خدايا اينك كه اين وصيت نامه را مي نويسم، گرچه شرمسار و متزلزل و ذليل، ولي خود را آماده بندگي تو مي بينم و خود را انشاا… تعالي آمادة موتي كه عاشقانت را از دنيا جدا مي‏كند، مرا نيز جدا گرداني. مرگي كه نه در بستر كه در حين شدائد اما به اميد ديدارت و مرگي كه در راه استقرار حكومت و استحكام جمهوري اسلامي باشد.
خدايا، من شرمنده تر از آنم كه بخواهم براي امت اسلام و امام امت دعا كنم، اما از تو مي خواهم هر چه بيشتر آنها را در دينشان كه راه توست راسختر گرداني و طعم پيروزي بر كفار مشركين منافقين معاندين را به اماممان بچشاني و آنها را شفيع براي همة مسلمين در آخرت قرار دهي و از تو مي خواهم پدر و مادرم را از من راضي گرداني، چه حق آنها را ادا نكرده ام و از آنان مي خواهم كه هر چه استوارتر و آگاهانه تر و با التفات بيشتر نسبت به انقلاب اسلامي و امام، به حركت خود ادامه دهند و از هيچ نهراسند و دعا كنند كه فرزندانشان غير از راه الله، ديگر نپيمايند و در صورتيكه خداوند شهادت را نصيب من كرد گرية عاجزانه نكنند و از خداوند بخواهند كه اگر در شهادتم خللي بوده و مطامعي غير از الله بوده بر من آسان گيرند كه ان الله غفور رحيم.
از همه برادران و خواهرانم طلب حلالي نموده و بدانها وصيت مي‏كنم كه به اسلام با تمام جان و دل بگروند و هر چه امر كرد با جان بخرند و به جان امام امت دعا كنند كه البته پيروي از او بهتر از اين خواهد بود.
شنبه 20/6/61

About سید محمد هاشم پوریزدانپرست